kekemelik

İkm İstanbul Kekemelik Eğitim Ve Tedavi Merkezi

Şişli, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Abide - İ Hürriyet Caddesi Palazoğlu Sokak No: 1 / 4 Pk: 34381 Şişli / İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 233-2858 ara

Hakkında

İkm İstanbul Kekemelik Eğitim ve Tedavi Merkezi: İstanbul konuşma merkezi eğitimde 5 yıllık tecrübesi ve güvenilir kadrosuyla sıcak, ferah ve huzurlu ortamında size evinizin güvenilir ortamını aratmayacak merkezimizde eğitim sunuyoruz. Başarılarımız teminatımızdır. Başarı oranımız %100’dür. Gelip görmeden karar vermeyin. İstanbul konuşma merkezi size yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. İKM sizlere uzun yıllar sürebilecek dostluklar kazandırıp, neşe ve huzurla dolu bir eğitim ortamı sağlıyor. İkm İstanbul Kekemelik Eğitim ve Tedavi Merkezi, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan kekemelik. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

İkm İstanbul Kekemeli̇k Eği̇ti̇m ve Tedavi̇ Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kekemelik
  • kekemelik tedavisi
  • kekemelik eğitimi
  • kekemelik nedir
  • kekemelik nasıl geçer
  • kekemelik merkezi

Konum

Bu bölümde İkm İstanbul Kekemeli̇k Eği̇ti̇m ve Tedavi̇ Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Bende İKM kekemelik eğitim merkezinde tedavi oldum ve çok memnunum, eğitmenlerim sayesinde bugün özgüvenimi kazanmış sosyal ve iş hayatımda günden güne kekelemeden başarıya koşuyorum. Kekemelik problemi olan herkese İKM'yi tavsiye ederim.