Mapa Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş

IKEA Türkiye - Genel Müdürlük

Ümraniye, İstanbul

(1)

İletişim bilgileri

Adres: Fatih Sultan Mehmet Mh. Balkan Caddesi, No: 62, Ümraniye, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 528-0555 ara

Hakkında

IKEA Türkiye - Genel Müdürlük: IKEA Türkiye - Genel Müdürlük İstanbul, Ümraniye ilçesinde mobilya, ikea, mağaza, şirket, genel müdürlük. IKEA Türkiye - Genel Müdürlük, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan genel müdürlük. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ikea Türki̇ye - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • mobilya
  • ikea
  • mağaza
  • şirket
  • genel müdürlük

Konum

Bu bölümde Ikea Türki̇ye - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayin yetkili,internet magazanizdan bir ueun aldim.1 haftadir urun Yurtici kargo incirli subesinde ve musteri temsilcisi arkadaslarinizin tum gorusmelerine ragmen urunun hergun teslimati erteleniyor.en sonunda bulunan cozum urun iadesi yonunde oluyor.cok yazik Ikea gibi kurumsal bir firmanin Yurt ici kargo firmasina hic yaptirimi olamiyor.telefonla da arkadaslariniz artik kendilerine ulasamadiklarini soyluyorlar.ve hergun 2 defa ben arayip bu bilgileri aliyorum.en so unda bu urunu artik istemedigimi soylwdim.ve biraz evvel arkadaslariniz yine beni arayip pazartesi teslimatin yapilacagini soylediler...KOSKOCA IKEA magazasi ve musteriler bir kargo firmasinin oyuncagi olduk.bilgilerim sisteminuzde kayitliymis.cep tel.dan bilgilerime ve yazisma trafigine ilginizi cekerse bakabilirsiniz