ibb

İHE - İstanbul Halk Ekmek Edirnekapı Fabrikası

Eyüpsultan, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Savaklar Caddesi, No: 3, Edirnekapı, Eyüpsultan, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 635-2081 ara

Hakkında

İHE - İstanbul Halk Ekmek Edirnekapı Fabrikası: İHE - İstanbul Halk Ekmek Edirnekapı Fabrikası İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde gıda, firma, fabrika, ibb, üretim tesisi. İHE - İstanbul Halk Ekmek Edirnekapı Fabrikası, İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde yer alan ibb. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

İhe - İstanbul Halk Ekmek Edi̇rnekapi Fabri̇kasi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ibb
  • gıda
  • firma
  • fabrika
  • ibb
  • üretim tesisi

Konum

Bu bölümde İhe - İstanbul Halk Ekmek Edi̇rnekapi Fabri̇kasi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

senelerdir güvenerek ekmek alıp yediğimiz halk ekmeğin organik tam buğday ekmeğinin,yeni açtığım torbasından canlı böcek çıktı.Bu nasıl oluyor hayretler içinde kaldık. Kime güveneceğimizi şaşırdık. İlgililere duyurulur.


BAŞAKŞEHİR MİNİK PARLAYAN YILDIZLAR ANAOKULU OLARAK SİZİ ZİYARETE GELMEK İSTİYORUZ DOLU OLDUĞUNUZU SÖYLEDİNİZ LÜTFEN RİCA EDİYORUM BOŞ GÜNÜNÜZ OLDUĞUNDA BİZE GERİ DÖNÜŞ YAPARSANIZ BİZİ ÇOK MUTLU EDERSİNİZ ÇOCUKLARIMIN EKMEK FABRİKASINI GÖRMESİNİ İSTİYORUM ÖNCEDEN RANDEVU ALINDIĞINI BİLMİYORDUM BU KONUDA ANLAYIŞINIZI VE ÖNEMSENMEYİ BEKLİYORUM SAYGILAR VE SEVGİLER :) :) TLF:05434622411 AZİZE DUDUOĞLU


halk ekmek kalite oldu hayatımızda..
güvenerek,severek tükettiğimiz ekmeklerimiz, sizin emekleriniz aslında...
çeşitlerinin her birini zevkle alıyorum...lezzetine hayran kalarak tüketiyorum...teşekkür ediyorum..başarılar diliyorum.