İhlas Haber Ajansı Anonim Şirketi

İHA - İhlas Haber Ajansı Genel Merkezi

Bahçelievler, İstanbul
İHA - İhlas Haber Ajansı Genel Merkezi

12 kişiden %90'si beğendi (4.5)

İletişim bilgileri

Adres: Yenibosna Merkez, 29 Ekim Cd. No:11 A, 34197 Bahçelievler/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 454-3333 ara

Hakkında

İHA - İhlas Haber Ajansı Genel Merkezi:

İhlas Haber Ajansı Anonim Şirketi

Haber ajanscılığı olup yurt içi ve yurt dışından her türlü resimli resimsiz haberleri filmleri televizyonlara satmak. Kamu araştırmaları reklam resimli ve resimsiz roman klişe, hatırat yazıları hikaye günlük aktüalite ile ilgili röportaj ilan slayt afiş pankart tercüme telif roman ve yazı gibi dökümanların toplanması, tasnifi, değerlendirilmesi yorumu dağıtılması gizlilik derecesine göre muhafaza edilmesi ve arşivde saklanması ile ilgili işleri yapmak, bu maksatla gereken teşkilatı vucuda getirmek bürolar açmak, bayilik acentalık ve mümessillikler tesis etmek. . . ve 7. 5. 2013 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 308584 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Ocak 1994 tarihinde kuruldu. İHA - İhlas Haber Ajansı Genel Merkezi, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan haber servisi. Bu mekan toplam 12 oy üzerinden 4.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.iha.com.tr

İha - İhlas Haber Ajansi Genel Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Haber Servisi

Konum

Bu bölümde İha - İhlas Haber Ajansi Genel Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.