İGDAŞ İSTANBUL GAZ DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

İGDAŞ Avcılar Hizmet Binası

Eyüpsultan, İstanbul
İGDAŞ Avcılar Hizmet Binası

459 kişiden %84'si beğendi (4.2)

İletişim bilgileri

Adres: Emniyettepe, Kazım Karabekir Cd. No:4, 34060 Eyüpsultan/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 499-1111 ara

Hakkında

İGDAŞ Avcılar Hizmet Binası:

İGDAŞ İSTANBUL GAZ DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Doğalgaz dağıtım şebekesi ve tesislerini kurarak kurdurtarak veya mevcut tesislri devralarak doğalgaz dağıtımını ve mahalli gaz boru hattı şebeksi ile nakli faaliyetlerini yürütür, bu faaliyet ile ilgili doğalgazı satın alır ve satar ve dağıtım şebekesi için sevkiyat kontrol merkezi ve diğer tesisleri kurar yada kurturtur. . ve, Doğal Gaz piyasasına ilişkin Kanun, yönetmelik, teblig, genelge, kurul kararları ile sahip olunan doğal gaz dağıtım lisansı hükümleri çerçevesinde aracılkı yapmamak kaydıyla şirketin amaç ve faaliyet konusu ile ilgili lisans kapsamında her nevi tesis ve gayrimenkul alır, satar, inşa eder, kiralar, kiraya verir ve 27. 8. 2003 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 229806 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Ocak 1987 tarihinde kuruldu. İGDAŞ Avcılar Hizmet Binası, İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde yer alan gaz Şirketi. Bu mekan toplam 459 oy üzerinden 4.2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Gaz Şirketi. Bu gaz Şirketi için 459 kişi oy kullandı ve ortalama 4.2 puan aldı.

Web site adresi: www.igdas.istanbul

İgdaş Avcilar Hi̇zmet Bi̇nasi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde İgdaş Avcilar Hi̇zmet Bi̇nasi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler


24.09.2014
İGDAŞ SİLİVRİ / İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE;

Konu: İlyas YILMAZ – Kadir POLAT personeliniz olduğunu söyleyen kişiler hakkında şikâyetimiz

12.09.2014 tarihli şikayet dilekçemizin ardından “siz kimi şikayet ediyorsunuz” der gibi, herhalde gözdağı vermek için olsa gerek,21.09.2014 tarihinde, bu şahıslar Pazar günü sabahı saat 09:00 da tekrar, özel olarak ve üç kişi gelip, artık taciz ve gözdağı verme boyutuna gelen bu keyfi, sebepsiz, mesnetsiz davranışlarını tekrar yazıp bildirme zarureti doğmuştur.
Üstlerine de yalan söyleyerek yanıltmakta olduklarından,25.09.2014 saat 16:00 civarı Silivri İşletme Tahakkuk şefi olduğunu söyleyen İhsan BAKIR isimli şahıs arayarak “saatin önüne araç çekilerek sayacın okutulmadığını” belirtmiştir ve olayın oluşunu dinlemeden adamlarını savunur ve bizi suçlar tavırla ön yargılı olarak konuşmuştur. Olay adamlarının ona anlattığı gibi olmamıştır. Sayacın bulunduğu yerin önündeki araç (kaldı ki gene de sayaca bakılabilirdi) 27.numaralı oda da kalan Slovenya’lı ALAIN LIPUS’ a ait SG-SE-967 plakalı araç olup ve halen otelimizde konaklamaktadır ve halende misafirimizdir. Aracını her zaman oraya çektiği için cumartesi gecesinden de yine aynı yere park etmişti ve bu durum İlyas denen şahsa söylendi ve haber verip çektirebileceğimiz söylendi. Fiziki olarak kanıtlamak mümkün, araçta burada sahipleri de. Durum böyle iken bu şahıslar nasıl olurda “sayacın önüne araç çektiler, bakmamızı önlediler” diye yalan söyleyebilirler ve şefleri olduğunu söyleyen kişi İhsan Bakır olayı araştırmadan, bizi suçlayabilir. Sayaç değiştirilmeye geldiğinde o araç yine oradaydı, sayacı değiştiren arkadaşlara sorulabilir. Tam tersi elemanlarınıza doğru ve müşterilerinize daha saygılı olmalarını söylemek yerine, böyle tavır takınır. Bu gelen şahısların sayacın 09.09.2014 tarihinde değiştiğinden haberleri bile olmadığını söylediğimizde haberleri vardı diyebilir, olmadıklarını ise o esnada orada bulunan personel ve müşteriler tanıklık edebilir.
Neden bu kadar tepki gösterdiğimizi sorduğunda, kendisine nedenlerini size de yazdığımız gibi açıkladık, artık bu uygulamanın firmayı lekeleme, karalama boyutuna çıktığını ve bundan rahatsız olduğumuzu söyledik. Denetmenlerin bile bir nizam, düzen ve kontrol içinde yapılması gereğini söylediğimizde,” istedikleri zaman, gece gündüz, 100 kere bile yapabileceklerini söyleyip, bir kurum yetkilisinin müşteri ile konuşma üslubuyla değil tamamen tehdit eder, gözdağı verir bir şekilde konuşması kurum yetkilisine yakışmayacak bir konuşmaydı.
Artık kurum elemanlarınızın bu sorumsuz kaba, taciz, tehdit, eder tutumlarına son vermeniz için şikâyetçi olduğumuzu bir kere daha bildirip gereğini yapacağınıza inandığımızı bildirmek istedik.


SAYGILAR
GENEL MÜDÜR

ARİF YAVUZ ERKANLI