garaj

İETT Kağıthane Garaj Müdürlüğü

Kağıthane, İstanbul

(1)

İletişim bilgileri

Adres: Kağıthane, Çelebi Cd, 118-128, 34400 Talatpaşa, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Hakkında

İETT Kağıthane Garaj Müdürlüğü: İETT Kağıthane Garaj Müdürlüğü İstanbul, Kağıthane ilçesinde garaj, iett. İETT Kağıthane Garaj Müdürlüğü, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan garaj. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

İett Kağithane Garaj Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • garaj
  • iett

Konum

Bu bölümde İett Kağithane Garaj Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Günaydın bu sabah yani 15.09.2014 tarili 6:55 saatli 47L binevler maslak otobüs şöförü bugün öğlene kadar ücretsiz olmasına ramen herkese akbil bastırdı hadi yetişkinleri bıraktım öğrencilere bile akbil bastırdı zorla neymiş bize öyle bi yazı gelmedi diyo şöför bende olabilir diyerekten metro ya bindim ve metro ücretsizdi yani 2.15 lira bişey degil ama enayi yerine konmak kötü bişey bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim şimdi den teşekkür ederim.


122c körüklünün mesai başlama ve bitiş saatlerinde artarak çoğalmasını dilerim 1 yıldır isyanlardayız sayg


Kağıthane gültepe şişligüzargahında yolcu taşıyan 65 G aracları cok seyrek geçmekte dir bizler işe gelip gitmekte zorluk çekmekteyiz sabahları 1saatimiz durakta araba beklemek le geçiyor bunun yanı sıra 62 beşiktaş birsaate 4 aracı geçerken 65 G geçmemektedir.lütven gereğinin yapılmasını rica ediyorum .saygılarımla kağıthane garj müdürlüğüne