Giyim mağazası

Ibıza Sport - Özşahin Tekstil

Beylikdüzü, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: BEYLİKDÜZÜ OSB MAH.BAKIR VE PİRİNÇ SAN.SİT-AVRUPA İstanbul TR, Leylak Cd. NO:6 KAT:1, 34000 Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 875-6635 ara

Hakkında

Ibıza Sport - Özşahin Tekstil: Ibıza Sport - Özşahin Tekstil İstanbul, Avcılar ilçesinde tişört, ibıza sport - özşahin tekstil, istanbul, firma, spor giyim, giyim, yağmurluk, eşofman, mont, tişört, avcılar. Ibıza Sport - Özşahin Tekstil, İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan giyim mağazası.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ibizatekstil.com

Ibiza Sport - Özşahi̇n Teksti̇l'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Giyim mağazası

Konum

Bu bölümde Ibiza Sport - Özşahi̇n Teksti̇l'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba, dün (27.08.2014) Bursa "Burcan İç Giyim mağazasından" firmanız tarafından üretilmiş "1526 kodlu " fuşya bayan yarım kollu alt üst pijama takımı aldım. Çarşamba günü ameliyat olacağımdan ürün görünüş itibariyle tam da istediğim modeldi. Bugün yıkama talimatına uygun olarak, elimde hatta sabunla yıkadım, ameliyat sonrası için daha sağlıklı olur, diye düşünmüştüm. Makine de yıkamak sağlığım açısından uygun olmazdı. Ancak ürününüz bu nazik yıkama da bile düğme yerlerinden marullu bir görüntü aldı. Gözlüğümü alıp taktığımda ön pat kısmında birkaç yerde dikiş söküğünü ve etek kısmındaki makine bitiş dikişinin sağlamlaştırılmadan özensizce kesildiğini fark ettim. Yani sökülmeye son derece müsait. Ürün daha kullanılmadan bu halde ise kullanım sırasında ne hale gelecek merak etmekteyim. Ayrıca kalite kontrol bölümünüz böyle bir ürünü nasıl paketleyip piyasaya sürmüş şaşırdım. Fiyat 70 TL'den 55 TL'ye indirilmişti. Benim için bu meblağ az para değil. Eğer isterseniz ürününüzün ilk yıkama sonrası resmini gönderebilirim. Hangi sayfanızda paylaşayım, lütfen bildirin.
Aldığım yer ile henüz görüşmedim. Şimdi kusur kimde merak ediyorum. Safça alışveriş yapan ben mi, satın aldığım mağaza mı, yoksa siz mi? Mağduriyetimi kim giderecek? Yasal olarak tüketici hakem heyetine mi başvurayım? Ameliyatı olacağım ama bu benim için uğraşılmayacak, peşi bırakılacak bir durum değil malesef. Eğer ürün defolu ise bana bildirilmesi gerekmez miydi? İster alır ister almazdım. İlik yerlerinde o kadar volan nasıl oluşur, yoksa pakette iyi kamufle mi edilmişti?
Şimdi pijamayı kenara koydum. Bir masraf daha yapıp yenisini alacağım. Cevabınızı acilen bekliyorum. Açıklamalarınıza göre hareket edeceğim. Saygılarımı sunarım.

Gülperi Kümbetlioğlu