İ. K. S. - Yapı İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

İ. K. S. - Yapı İnşaat

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: 19 Mayıs Mah. Dr. Hüsnü Öztürk Sok. Arslan Apt. No:14/7 Şişli Halaskargazi Cad. Bağkur Ticaret Merkezi No:236/7 Osmanbey, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 244-0640 ara

Hakkında

İ. K. S. - Yapı İnşaat:

İ. K. S. - Yapı İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yurt içinde ve yurt dışında özel veya kamu kesimine ait her türlü inşaat taahhütleri, proje yapım, her türlü bina, fabrika, toplu konut ve siteler, her türlü çelik konstrüksiyon işleri yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında teknik, mali ve ticari hususlarda müşavirlik hizmetleri ifa etmek, ihale hazırlamak, fiat analizleri yapmak ve maliyet çıkarmak, hertürlü taahhüt işlerinin ihale ve keşif dosyalarını hazırlamak, tanzim etmek, hertürlü mühendislik, müşavirlik, ekspertiz ve mimarlık hizmetleri yapmak. Yukarıdak işleri yapabilmesi için gerekli makina, teçhizat, alet ve edevatı almak, satmak, ithal ve ihraç etmek. Şirket amacını gerçekleştirmek için gayrimenkuller almak inşa etmek, kiralamak, ihtiyaç fazlasını satmak, kiraya vermek, sahibi bulunduğu gayrimenkulleri teminat ve ipotek göstermek, bunlar üstünde her türlü ayni hakları tesis etmek, tesis edenleri terkin etmek, şirketin adına teminat göstermek şirket alacakları karşılığında teminat ve ipotek almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 203725 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Haziran 1984 tarihinde kuruldu. İ. K. S. - Yapı İnşaat, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

İ. K. S. - Yapi İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi