İ. E. Ulagay İlaç Sanayii Türk Anonim Şirketi

İ. E. Ulagay İlaç Sanayii Türk

Zeytinburnu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İ. E. Kimya Evi Türk Anonim Şirketi İbrahim Etem Kimya Evi Anonim Şirketi Dr. İbrahim Etem Ulagay İlaç Sanayii Türk Anonim Şirketi Ulagay İlaç Sanayii Türk Anonim Şirketi (i. E. ) Davutpaşa Cad. No:12 Topkapı, Zeytinburnu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 467-1111 ara

Hakkında

İ. E. Ulagay İlaç Sanayii Türk:

İ. E. Ulagay İlaç Sanayii Türk Anonim Şirketi

Tıbbi, ispençiyari, veteriner, kimyevi, zirai ve biyolojik olanlarda dahil olmak üzere bilumum müstahzarat, ilaç, eczacılık madde ve malzemeleri tıbbi alet, edavat, itriyat ve parfümeri maddeleri imal, ihzar, mübayaa, sınai teşebbüslerde bulunmak, bilumum kimyevi maddeler istihsal etmek. Yukarıdaki maddelerin ithal, ihraç ve mümessillikleri ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Her nevi gayrimenkul ve menkul mal ve emtia üzerinde her türlü ticari muamele ve tasarruflarda bulunmak ve bunlar üzerinde ipotek ve ayni haklar dahil kanunların bahşettiği hakları tesis etmek ve kabul etmek. Şahıslar firmalar şirketler devlet mahalli idare veya bunlara bağlı teşekküller tarafından ihraç olunan hisse senetleri tahvilleri ve diğer menkulleri satın almak ve 27. 3. 1967 sayı ile onaylı tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 46536 sicil no ile kayıtlı firma, 21 Temmuz 1952 tarihinde kuruldu. İ. E. Ulagay İlaç Sanayii Türk, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

İ. E. Ulagay İlaç Sanayi̇i̇ Türk'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi