HUZUR ÇORAP SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Huzur Çorap Sanayi A.Ş.

Beylikdüzü, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Bakırcılar Sanayi Sitesi, Sardunya Sokak, No: 6, Yakuplu, Beylikdüzü, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 875-5555 ara

Hakkında

Huzur Çorap Sanayi A.Ş.:

HUZUR ÇORAP SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Her nevi tekstil ürünlerinin alım satımı, imalatı fason imal ettirilmesi ithalat ve ihracatı, dahili ticareti, yine her nevi çorap ve konfeksiyon iç ve dış giyimi, örme dokuma mensucat ve benzeri ürünü, her nevi yün, keten, kenevir, elyaf, sentetik, ipek pamuk akrilik naylon elastik ve benzeri özellikli ipliğin üretimi ve bu ipliklerden imal edilen her nevi ürünü yukarıda adı geçen konunun üretim ve ticaretinde ek, eklenti hammadde yardımcı malzeme ve benzeri ürünleri de imal ithal ve ihraç etmek ve dahilde toptan ve perakende ticaretini yapmak ve 12. 4. 2005 tarihinde tescil edilen olağan genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 261753 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Ocak 1990 tarihinde kuruldu. Huzur Çorap Sanayi A.Ş., İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan tekstil. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Huzur Çorap Sanayi̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tekstil
  • çorap
  • tekstil
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Huzur Çorap Sanayi̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Adım Bakıt, firmanız yurt dışına çorap ihracat ediyorsa irtibata geçmek istiyorum. Ağırlıklı olarak Rusya bölgesine çalışmak istiyoruz. Şuanda Ankarada bulunuyorum tel. numaram 0506-1807655