Mehmet Emin Horoz Eğitim Vakfı (horev)iktisadi İşletmesi

HOREV - Mehmet Emin Horoz Eğitim Vakfı

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Mahmutbey Mh. Taşocağı Yolu Cad. Özlem Sokak, Kısık Plaza, No: 6 / 1, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 456-1168 ara

Hakkında

HOREV - Mehmet Emin Horoz Eğitim Vakfı:

Mehmet Emin Horoz Eğitim Vakfı (horev)iktisadi İşletmesi

Gerçek ve tüzel kişilere ait Türk Telekom ve diğer iletişim kuruluşları faturalarının ödenmesi iletişim giderlerinin takibi kontörlü telefon ve faks haberleşmesi ile jeton kart satışı ve iletişimle ilgili diğer mal ve hizmet almak ve satmak Genel ahlaka ve tplum düzenine aykırı olmamak kaydı ile yasal her türlü ticari faaliyeti yapmak Gerek kira geliri elde etmek gerekse yatırım aracı olarak değerlendirmek amacıyla arazi arsa konut işyeri gibi gayrimenkulleri satın almak alınan gayrimenkuller üzerinde ipotek tesis etmek tesis edilen ipotekleri fek etmek gayri menkul satın almak için kamu ve özel bankalardan katılım bankalarından ve finansal kiralama kuruluşlarından alımlar için ve ettirmek.
İstanbul Ticaret Odası'na 516480 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Şubat 2004 tarihinde kuruldu. HOREV - Mehmet Emin Horoz Eğitim Vakfı, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan vakıf.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.horev.org.tr

Horev - Mehmet Emi̇n Horoz Eği̇ti̇m Vakfi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • vakıf
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Horev - Mehmet Emi̇n Horoz Eği̇ti̇m Vakfi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.