Home Store Dekorasyon Anonim Şirketi

Home Store A.Ş. - Genel Müdürlük

Sancaktepe, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Eyüp Sultan Mh. Ulubatlı Hasan Caddesi, No: 24, Sancaktepe, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 561-0437 ara

Hakkında

Home Store A.Ş. - Genel Müdürlük:

Home Store Dekorasyon Anonim Şirketi

Her nevi kumaş, deri, yün, pamuk, tekstil maddelerinden üretilmiş, her nevi giyim, iç giyim, ayakkabı, şapka, kemer, eşarp, kravat, çanta, suni kürk, hakiki kürk, hertürlü kıymetli kıymetsiz takı, mücevherat ve taklit mücevherat, maden ve taşlardan üretilmiş takı, kol saati, gözlük, çakmak, spor malzemeleri ve diğerlerinin üretimi, ithalatı, ihracatı, toptan ve perakende alımı, satımını yapmak, bu konu ile ilgili bayilik ve şubeler açmak, know-how mümessillikler almak, vermek Cafe, restaurant ve lokanta işletmeciliği yapmak, bu konu ile ilgili isim hakkı vermek, kiralamak, kiraya vermek, Cafe, restaurant ve lokanta bünyesinde her türlü yiyecek, her türlü tütün mamulleri, alkol ve alkollü içkilerin toptan ve perakende satışı ile her türlü alkolsüz içecekleri almak, satmak, bulundurmak, servis yapmak, Maksat ve mevzuu icabı gayrimenkul satın almak devir ferağ etmek satmak kısmen veya tamamen kiraya vermek kiralamak ayrıca irtifak intifa sükna hakları ile medeni kanun hükümleri gereğince aynı ve gayri ayni haklarla ilgili iltizami hak ve tasarrufi işlemleri yapmak, Gayrimenkuller üzerinde teminat ve başka gayelerle ipotek tesis etmek almak vermek çözmek ikinci ve üçüncü şahıslar adına ipotekler almak ve vermek bunları devretmek hak ve alacakların tahsili ve temini için aynı ve şahsi her türlü teminat almak ve vermek, Şirket amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin işletme rehni kefalet ve diğer teminatları vermek ipotek rehin işletme rehni kefalet ve diğer teminatları almak fekketmek ve şirketin 29. 6. 2010 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 312730 sicil no ile kayıtlı firma, 11 Mart 1994 tarihinde kuruldu. Home Store A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Sancaktepe ilçesinde yer alan genel müdürlük.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.homestore.com.tr

Home Store A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • firma
  • şirket
  • tekstil
  • hazır giyim
  • genel müdürlük
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Home Store A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.