Trend Mağazacılık ve İnternet Hizmetleri Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Hızlıal.com - Trend Mağazacılık A.Ş.

Üsküdar, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Tophanelioğlu Caddesi, No: 4 / 1 34662 Altunizade, Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: 444-5495 ara

Hakkında

Hızlıal.com - Trend Mağazacılık A.Ş.:

Trend Mağazacılık ve İnternet Hizmetleri Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü kırtasiye malzemesi, kitap, dergi, her türlü elektronik malzemeleri ve bununla ilgili yedek parça ve aksesuarlarının ve VCD, DVD gibi video ürünlerinin ve kaset, CD gibi müzik ürünlerinin ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende alım satımını yapmak. İştigal konuları kapsamındaki faaliyetler için gerekli makinaları, cihazları tesisleri ve gayrimenkulleri almak satmak, iktisap devir ve ferağ etmek, kiralamak veya kiraya vermek, sahip olduğu veya sahip oalcağı gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı tesis etmek sayılanlar üzerinde her türlü ayni ve nakti tasarruflarda bulunmak, gayrimenkuller ile ilgili olarak resmi daireler nezdinde tevhid, ifraz parselasyon mevzi imar planı vs. gibi her türlü tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak. Şirket alacakları için lüzum görülen hallerde borçluları menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde rehin, haciz, ipotek tesis etmek veya ettirmek borçlu kişi kurum ve kuruluşlardan kefalet veya diğer teminatları almak, alacağını tahsil ettikten sonra bu işlemleri borçlu lehine fek etmek. Şirket borçları nakit ve mektup kredileri ile ilgili olarak resmi ve özel kuruluşlar lehine ipotek ve rehin tesis etmek, borç hitamında bu ipotek ve rehinleri şirket lehine fek ettirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 622529 sicil no ile kayıtlı firma, 11 Nisan 2007 tarihinde kuruldu. Hızlıal.com - Trend Mağazacılık A.Ş., İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan alışveriş sitesi. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.hizlial.com

Hizlial.com - Trend Mağazacilik A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • alışveriş sitesi
  • web sitesi
  • alışveriş sitesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Hizlial.com - Trend Mağazacilik A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

trend magazaları adı altında beni dolandırdılar ve benm hesabımdan 614 tl parayı sizin hesabınıza çektiler. Ben çocuğu hasta zor geçinen bir insanım ve beni bitirdiniz yazıklar olsun MAHKEMEYE GİTTİM Beni madur ettiniz bumudur sizlerin insanlık anlayışı dolandıracaksanız gidin zengini alnı terlememiş birilerini dolandırın yazık Banka dosya masrafı ve sağlık sigortaları hakkında ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağım ses kayıtlarım her şey hazırladım avkatla görüştüm acil bu pisliği temizleyin ve her yere basına her yere sizleri şikayet edeeğim zaten BİMER ve TÜKETİCİ HAKLARINA da yazdım avkatta davayı açacak yinede sizlere yazıklar olsun koskoca şirket garibanın parasında gözü cep tell yazayım 05448171415


Hizlial.com dan bir çok alışverişim oldu, gerçekten sipariş verdiğim süre itibarıyla çok hızlı hareket ederek siparişlerim en geç 2 günde elime ulaştı. Tebrikler.