Hit Mobilya Dekorasyon San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Hit Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret

Kağıthane, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Sultan Selim Cad. Tadilat Sok. No: 17/A Sanayi Mh. Kağıthane, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 268-3566 ara

Hakkında

Hit Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret:

Hit Mobilya Dekorasyon San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü ağaç ürünlerinin işlenmesi şekillendirilmesi preslenmesi kaplaması işlemlerini yaparak mobilya ve dekorasyon malzeme araç ve gereçlerin üretimini alım, satımını ithalat ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak. Yurtiçi ve yurt dışında her türlü inşaat yapımı inşaat taahhüt tamirat tadilat ve restorasyon işleri yapabilir yurtiçinde ve yurtdışında tüm gayrimenkulleri alabilir ve satabilir, Şirket işletme konuları ile ilgili olmak koşulu ile bütün hakları iktisap ve borçları iltizam edebilir şirketin işleri için gerekli görülecek menkul ve gayrimenkul mallar ile hak ve tesisler üzerinde rehin ipotek verebilir kabul edebilir şirket lehine ipotek rehin tesis edebilir mevcut ipotekleri fekkedebilir, hak ve alackaların temini ve tahsili için ayni veya şahsi her türlü teminat verebilir gösterebilir alabilir kendi veya başkalarının gayrimenkullerini teminat olarak gösterebilir vede satış vaadi sözleşmeleri akdedebilir ve şerh verebilir, şirket maksat ve konusunda başka işletmelere iştirak edebilir ortak olabilir bunlarla birlikte yani şirketler veya ortaklıklar kurabilir birleşebilir birleşik şirket olabilir. . Her türlü ağaçtan mamul kaplama, sunta kontraplak, kereste formika melaminli sunta kaplamalı sunta duralit MDF tutkal boya vernik ve mobilya marangoz ve dekorasyonla ilgili olan aksesuarların imalatını alım, satımını, ithalat ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 342601 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Şubat 1996 tarihinde kuruldu. Hit Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan mobilyacı.

Soru & Cevap:

Hi̇t Mobi̇lya Dekorasyon Sanayi̇ ve Ti̇caret'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mobilyacı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Hi̇t Mobi̇lya Dekorasyon Sanayi̇ ve Ti̇caret'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.