tesis

Hilal Petrol LPG Dolum Tesisi

Kartal, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Kartal, D-100 Güney Yanyolu, 34870 Esentepe, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Hakkında

Hilal Petrol LPG Dolum Tesisi: Hilal Petrol LPG Dolum Tesisi İstanbul, Kartal ilçesinde tesis, benzin. Hilal Petrol LPG Dolum Tesisi, İstanbul, Kartal ilçesinde yer alan tesis. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Hi̇lal Petrol Lpg Dolum Tesi̇si̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tesis
  • benzin

Konum

Bu bölümde Hi̇lal Petrol Lpg Dolum Tesi̇si̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

yaklaşık 8 yıldır müşterinizim racım için yakıtımı daima sizden alırım çalışan arkadaşlar sima olrak beni tanırlar yanlız 17/03/2011 akşamı promosyonunuz olan araç yıkatma hakkımı kullanmak istedim ama yıkamacı arkadaş daha önce bahşişimi beğenmediği için bukez benden benzin fişi istedi bende buranın sürekli müşterisi olduğumu bu kez benzin almayacağımı söyledim arkadaşsert bir üslupla beni diğer müşterilere sanki ordaki sırf yıkama ihtiyacımı gidermek için geliyomuşum gibi rencide edici sözler sarf etti ben şunu merak ediyorum bu arkadaş maaşlamı yoksa bahşişlemi çalışıyor yada yıkamacınız sizin genel müdürünüzmüki 8 yıllık müşterinizi kasayabakan arkadaşın uyarısına rağmen kovabiliyor?