Hidrokim Su Kimyasalları San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Hidrokim Su Kimyasalları

Silivri, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Vişnezade Mah. Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça Sok. Efe Apt. No:6/4 Beşiktaş Cumhuriyet Mah. (araptepe Mevkii Kavaklı) Harman Sok. No:8 Silivri, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 227-5935 ara

Hakkında

Hidrokim Su Kimyasalları:

Hidrokim Su Kimyasalları San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Su şartlandırma ve çevre kirliği çalışmaları yapmak, Su şartlandırma üniteleri projelendirme, imalat, revizyon ve müşavirlik yapmak, Şirket maksat ve mevzu ile ilgili gayrimenkuller almak satmak kiralamak kiraya vermek bina ve tesisleri inşa etmek şirket lehine ipotek almak şirketin maliki olduğu gayrimen kuller üzerinde üçnücü şahıslar lehine ipotek tesis etmek menkul mallarını teminat olarak göstermek menkul ve gayri menkul mallar üzerinde teminat olarak gösterilen teminatları kabul etmek menkul veya gayrimenkul malları üzerinde kefalet verebilir vekalet alabilir şirkette sağlancak bilumum kredileri ile şirketçe girişilecek taahhütlerin teminatı olarak ortaklar kurul kararı ile ipotek tesis etmek fekettir mek menkul mallarını teminat altına almak ve vermek işleri ile iştifalden ibarettir. Teknolojik su şartlandırma maddeleri imalatı, pazarlaması ithalatı ve ihracatı yapmak ve 10. 11. 2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 290392 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Eylül 1992 tarihinde kuruldu. Hidrokim Su Kimyasalları, İstanbul, Silivri ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Hi̇droki̇m Su Ki̇myasallari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi