HEDEF TANITIM VE DOĞRUDAN PAZARLAMA HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

Hedef Tanıtım Ve Doğrudan Pazarlama - Merkez

Şişli, İstanbul

4 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: 19 Mayıs Mh. 19 Mayıs Caddesi, No: 37, Ubm Plaza, Kat: 5, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 356-7570 ara

Hakkında

Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama - Merkez:

HEDEF TANITIM VE DOĞRUDAN PAZARLAMA HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ


İstanbul Ticaret Odası'na 293684 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Ocak 1993 tarihinde kuruldu. Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama - Merkez, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan pazarlama. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.hedeftanitim.com

Hedef Tanitim ve Doğrudan Pazarlama - Merkez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • pazarlama
  • tanıtım
  • pazarlama
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Hedef Tanitim ve Doğrudan Pazarlama - Merkez'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

oglum fanta kapaklarını biriktirip çekilişe göndermemi istedi bende bize çıkmaz oglum dedim ve onu kırmamak için gönderdim şifreleri.bize ps 4 çıktı oglumda çok sevindi hediyemi gönderdiler teşekkürler


kardeş ben kazandım


fanta kapakların yapılan çekilişlerin adi vede doğru durust şekilde yapılmadığın tarafındayım vede insanların bu şekil adatma yapıldığını düşünüyorum...
sosyal sanal aleminde bu adatmaca çekilişlerin yada hayali sonuçların gerçeğin yansıtmadığını kısa zaman farkına varcagına vede paylaşarak bu tip kampaya vede çekilişlere katılmayacağını inanıyorum... bunu yazma istediğim gerçekçi olmanızı istiyorum..


merhaba biraz önce şirketiniz müşteri temsilcisi ile telefon görüşmesi yaptım görüşme yapmamın sebebi yıllardır Gilette traş bıçağı kullanmaktayım birkaç hafta önce almış olduğum gilette traş bıçağı çekilişi için form doldurarak çekilişe katıldım ve 14.03.2011 tarihli tarafıma gelen mektupta 79.35 TL. değerinde Gilette hediye sepeti kazandığım yazmaktaydı ancak bu mektubu çantamda unuttuğum için başvuru tarihinde arayamadım bugün arama gereği duydum ancak şirketiniz müşteri temsilcinizin kaba tabirlerle sorularıma yanıt vermesi sert tavırları beni bir müşteriniz olarak çok üzdü,kızgınlığımı şu an anlatamam benim bu pakete ihtiyacım yok oğlum istediği için aradım ve aradığıma pişman oldum bu durumu tüm Procter Gamble şirketleri ile paylaşacağım ve şikayetimi anlatacağım tüm dost ve arkadaşlarımla paylaşarak üzüntülerimi dile getireceğim.