Hazer Baba Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Hazer Baba Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Ataşehir, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yuva Sok. Atatürk Cad. No: 23 Kemal Türkler Mh. Ümraniye, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 622-2355 ara

Hakkında

Hazer Baba Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi:

Hazer Baba Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Şekerli, kakaolu, susamlı, kayısılı gıda maddeleri imalatı alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Şirket işleri için her türlü menkul ve gayrimenkul mallar gayri maddi haklar iktisab etmek, her türlü taşıtları almak, satmak, kiralamak, şirket leyh ve aleyhine irtifak hakları tesis etmek, bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunmak, ipotek ve sair ayni hakları tesis kabul ve fekketmek, üçüncü kişilerin bankalar ve diğer şahıs ve kuruluşlardan alacakları kredileri temin etmek için leylerine ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek aynı şekilde verilecek teminatları kabul ve fekketmek. 22. 12. 2006 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 254905 sicil no ile kayıtlı firma, 10 Mayıs 1989 tarihinde kuruldu. Hazer Baba Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan şekerleme.

Soru & Cevap:

Hazer Baba Gida Sanayi̇ İç ve Diş Ti̇caret Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şekerleme
  • bisküvi ve çikolata
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Hazer Baba Gida Sanayi̇ İç ve Diş Ti̇caret Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.