T.C. Türk Silahlı Kuvvetleri Hava Kuvvetleri Komutanlığı

Hava Kuvvetleri Komutanliği

Çankaya, Ankara
Hava Kuvvetleri Komutanliği

34 kişiden %96'si beğendi (4.8)

İletişim bilgileri

Adres: Devlet, İsmet İnönü Blv. No:9, 06420 Çankaya/Ankara Haritayol tarifi

Telefon: 444-8455 ara

Hakkında

Hava Kuvvetleri Komutanliği: Hava Kuvvetleri Komutanlığı Ankara, Çankaya ilçesinde kurum, tsk, devlet kurumu, kurum. Hava Kuvvetleri Komutanliği, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan kurumsal ofis. Bu mekan toplam 34 oy üzerinden 4.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.hvkk.tsk.tr

Hava Kuvvetleri̇ Komutanli̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kurumsal Ofis

Konum

Bu bölümde Hava Kuvvetleri̇ Komutanli̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Pilota yapilan saldiriyi kiniyoruz .bu turk soforun ilk olayi deil zatwn daha oncede infaz cezasi var yine adam dovup trafikte omuzunu cikardi icib bunlar cikmiyomu meydana hal bu adam niye serbest ortbas edilende kac tane olayi var aydica hepsi ayni karakollarda nicin bisey yapilmiyo.illada birini oldurmesimi lazim .


Bugün personel başkanlığı emekli astsubay işlemlerini yapan birimi mübalağsız onlarca kere aradım fakat hiçbir yetkili maalesf telefonuma cevap vermiyor.Hv.K.Personel Başkanlığına hangi derece ile emekli olduğuma dair 18 ağustosta taahütlü mektup gönderdim.20 ağustosta dilekçem Svl.Memur Cemal Mungan tarafından alınmıştır.Ancak bugüne kadar istediğim yazı tarafıma ulaştırlmamıştır..Pasaport işlemleri için lüzumlu yazıyı tarafıma 12 gündür gönderilmemiştir.Acil ihtiyacım olan bu yazının gönderilmesini saygılarımla arz ederim.Erdoğan SivribıçakEm. İs.KD Bçvş.1971-10 .(05325774745)


hava kuvvetlerinin komtanlığının kodunu istiyorum çünkü subaylık sınavına katılacam kod gerekiyor


hava kuvvetleri komutanlıklarının bulunduğu yerler nereler ?