T.C. Hatay Valiliği

Hatay Valiliği

Antakya, Hatay

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Kışlasaray Mh. Vilayet Caddesi, Valilik Binası, Antakya, Hatay Haritayol tarifi

Telefon: +90 (326) 214-6213 ara

Hakkında

Hatay Valiliği: Hatay Valiliği Hatay, Antakya ilçesinde valilik, kurum, valilik. Hatay Valiliği, Hatay, Antakya ilçesinde yer alan valilik. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.hatay.gov.tr

Hatay Vali̇li̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • valilik
  • kurum
  • valilik

Konum

Bu bölümde Hatay Vali̇li̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

mrb ben hatay Dörtyol kuzuculu mahalesinde oturuyorum 4 aydır işsizim ve engelli bir vatandaşım sizden yardım bekliyorum işkur dan cok haber bekledim ama gelmedi artık çalışmak evime ekmek götürmek istiyorum saygılar


Antakyada her sey yolunda olabilir sayın validen Reyhanlı ve koyleri ziyaret etmesini beliyoruz özellikle harrani vahim icinde laham cop mu dersin hepsi var yollar bozuk ve verdiginiz ihallerin denetlenmesi ni istiyoruz lütfen.


sayın VALİM ben 100/80 omurilik felçlisiyim tekerlekli sandalyede yaşıyorum 1966 d. dört kişilik bir ailem var ..bu sağlık durumumla .ve ALLAH ve SİZLERİN yardımıyla ben mümkün olduğu kadar çocuklarımı okuttum .kızım meslek yüksek okulu . bilgisayar bölümünü bitirdi oğlum B.E.S.Y.O .(beden egitimi yüksek okulu ) son sınıfa geçti ..ancak her nereye memur işçi alınıyorsa .alındktan sonra bizim haberimiz oluyor .. bu konuda durumumu görmeniz için ve yardımlarınızı esirgememeniz için ..sizin yanınıza gelmek istiyorum ..beni dinlemeniz ve benimle görüşmeniz için sizden randev taleb ediyorum beni huzurunuza kabul eder zaman ayırmanızı arz ediyorum..ramazan uzun .. reyhanlı .HATAY.. 05392304008..