İspark İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi

Haliç Üniversitesi

Sarıyer, İstanbul
Haliç Üniversitesi

4 kişiden %90'si beğendi (4.5)

İletişim bilgileri

Adres: Maslak, Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım & 53. Sokak, 34485 Sarıyer/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 274-2020 ara

Hakkında

Haliç Üniversitesi:

İspark İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi

Şirket yurt içinde ve yurt dışında gerek ticari gerek kamu yararı maksadı ile tasarrufu altındaki veya tahsis edilen gayrimenkuller üzerinde her türlü açık, kapalı, yeraltı ve yer üstü otopark, katlı otopark inşaatı yapabilir, yaptırabilir, taahhüdünde bulunabilir, işletebilir, işlettirebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir veya satın alabilir. Şirket gayesinin gerçekleşmesi için her türlü menkulleri gayrimenkulleri, kara deniz ve demiryolu nakil vasıtalarını, tesis ve makineleri, menkul kıymetleri, her türlü aracı satın alabilir bunları satabilir, kiralayabilir, kiray verebilir, işletebilir, takas edebilir, finansal kiralama yoluyla kiralayabilir, şirketin leh ve aleyhine her nevi ayni hak tesis edebilir, bu amaçla şirket adına tapu sicilinde tescille ilgili ve diğer tüm mercilerde her türlü işlemleri yapabilir, taşınmazlarla ilgili olarak sükna, kat irtifakı tesis edebilir gerektiği hallerde ifraz ve tevhit edebilir, şirket alacak ve borçlarının teminatı olarak şirketin leh ve aleyhine ipotek tesis ve tescil edebilir. gerektiğinde ipoteği fek ve tapu sicilinden terkin edebilir, ipoteği paraya çevirebilir, rehin kefalet ve diğer teminatları alabilir ve gerektiğinde bunları paraya çevirebilir, şirketin leh ve aleyhinde ticari işletme rehini akdedebilir, gerektiğinde üçüncü kişiler lehine şirket adına rehin, kefalet ve diğer her türlü teminatı verebilir. Çalışma konuları ile ilgili depolama ve dağıtım tesisleri ile alım satım birim ve merkezleri kurabilir, bu amaçla arazi, atölye, bakım onarım tesisi, tamirhane veya binalar iktisap edebilir, kiralayabilir, yapabilir veya yaptırabilir, bunlar için her türlü makine donanım ve malzemeyi yurt içinden ve yurtdışından satın alabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yolu ile kiralayabilir, bu menkul ve gayrimenkulleri devralabilir, satabilir veya kiraya verebilir, kredi temini veya garanti karşılığı amacıyla rehin ve ipotek alabilir teminat olarak gösterebilir, tesis edilmiş ipotekleri kaldırabilir ayni işlem işlemlerle kendi lehin yapabilir ve 17. 5. 2012 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 150533 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Mayıs 1981 tarihinde kuruldu. Haliç Üniversitesi, İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan otopark. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 4.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ispark.istanbul

Hali̇ç Üni̇versi̇tesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Hali̇ç Üni̇versi̇tesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Haldun alagaş spor salonunda toplanıp banka hesabına yatırılması gereken hasılat tan 25000 lira civarında açık vardır lütfen kontrol ediniz.bu açığa göz yumup açığın kapatılması için bu eksiği yapanlara aralarındaki samimiyet sebebi ile zamn tanınmasıda olayın diğer bir tarafı bu olay Ümraniye de dilden dile konuşulup ispark hakkında olumsuz düşüncelere sebep veriyor dikkatineze.


Ümraniye h.alagaş ve kat otoparkında toplanan ciroların banka hesaplarını takip ediniz zira bahsettiğim yerlerdeki denetlemecilerden zimmetine para geçiren ve bu olay anlaşıldıktan sonra bu olayı sümenaltı eden ve bu kişilere olayın kapanması için süre verenler olabilir


?spark genelmüdürluğüne, ismim Nami Kaya, Gümüşhane ili Şiran ilçesi Seydibaba köyü doğumluyum. 13 yaşımdan beri fransada ikamet etmekteyim, fransızcayı ana dilim gibi konuşuyorum ve okuyup yazmaktayım. Fasın Marakeş şehrinde ithalat ve ihracat üzerine çalışmakta olan bir şirketim var. Bundan dolayıdırki Marakeş şehrini çok iyi biliyorum. otopark konusunda Ísparkın başarılı olduğunu iyi biliyorum.Marakeşte otopark danışmanlığı konusunda görev amaya hazırım. Sayın başkanımıza arz olunmasını öneme rica ediyorum.