Hak Gayrimenkul Yatırımı ve Ticaret Anonim Şirketi

Hak Gayrimenkul Yatırımı Ve Ticaret

Tuzla, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Hak Gayrimenkul Yatırımı ve Ticaret Anonim Şirketi Kaleto İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Tasfiye Halinde Hak Gayrimenkul Yatırımı ve Ticaret Anonim Şirketi Tasfiye Halinde Hak Gayrimenkul Yatırımı ve Ticaret Anonim Şirketi Postahane Mah. Yaprak Çık Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 543-8001 ara

Hakkında

Hak Gayrimenkul Yatırımı ve Ticaret:

Hak Gayrimenkul Yatırımı ve Ticaret Anonim Şirketi

Yurt içinde ve dışında her türlü lüks konut, villa, apartman, otel, tatil köyü, turistik tesisler ve sanayi tesisleri inşa edebilir. Bunlara bağlı olarak proje, etüd, tahlil, müşavirlik, kontrollük işleri yapabilir. Bu işleri bizzat yapabileceği gibi sektör mensubu diğer gerçek ve tüzel kişilere yaptırabilir. Şirket bu faaliyeti ile ilgili olarak arsa ve arazi üzerinde parselizasyon, tevhit ve ifraz işlemlerini yaptırabilir. Bu işleri bizat yapabileceği gibi sektör mensubu diğer gerçek ve tüzel kişilere yaptırabilir şirket bu faaliyeti ile ilgili olarak arsa ve arazi üzerinde parselisyon tevhit ve ifraz işlemlerini yapabilir şirket gerek kendi gayrimenkulleri üzerinde gerekse başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde kat karşılığı bina inşaatı yapabilir bu gayrinekuller üzerinde irtifak hakkı ve kat mülkiyeti tesis ederek bu suretle çıkan bağımsız bölümleri ayrı ayrı veya tüm olarak satabilir. Şİrket maksat ve konusunu gerçekleştirmek için gemi ve gayrimenkuller satın alabilir ve alınan gemi ve gayrimenkulleri devir, ferağ ve hibe edebilir, bunlar üzerinde gerek şirketin ve gerekse üçüncü şahısların borçlanmalarından dolayı ipotek ve diğer aynı hakları tesis edebilir bunları kısmen veya tamamen başkalarına kiraya verebilir şirket ihtiyacı olan gayrimenkulleri kiralayabilir şirket alacaklarının teminatı olarak ipotek alabilir ve 4. 12. 1989 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 221958 sicil no ile kayıtlı firma, 18 Şubat 1986 tarihinde kuruldu. Hak Gayrimenkul Yatırımı ve Ticaret, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Hak Gayri̇menkul Yatirimi ve Ti̇caret'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi