genel müdürlük

Hafele Mobilya Ve İnşaat Donanımları A.Ş. - Genel Müdürlük

Ümraniye, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Dudullu Osb, 1. Cadde, No: 10, Dudullu - Esenşehir, Ümraniye, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 528-5900 ara

Hakkında

Hafele Mobilya ve İnşaat Donanımları A.Ş. - Genel Müdürlük:

HAFELE MOBİLYA VE İNŞAAT DONANIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Şirketin amaç ve konusu yurt içinde ve dışında olmak üzere özellikle inşaat donanımı ve mobilya olmak üzere her türlü mekanik ürünün ve araçların elektronik ürünlerin ve özellikle elektronik kilit ve tanıtma sistemlerinin bunların yedek parçalarının tasarlanması yapılandırılması dağıtımı toptan ve perakende satınmı dağıtımı depolanması ithalatı ihracatı mühendisliği ve pazarlanması ve bunlarla ilgili her türlü diğer hizmetin sunulmasıdır. Her türlü menkul ve gayrimenkul almak, satmak, kiraya vermek veya kiralamak, devir ve temlik etmek, üzerlerindeki haklardan feragat etmek, gayrimenkuller üzerinde üst hakkı iktisap etmek veya vermek, bunlar üzerinde her türlü ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak, menkuller üzerinde rehin ve gayrimenkuller üzerinde ipotek tesis ve fek etmek, üçüncü kişiler lehine ipotek, rehin ve benzeri haklar tesis etmek. Konusu ile ilgili olarak teşvikler almak, gerekli olan kısa orta, uzun vadeli yada vadesiz kredileri dahili ve harici finansman kurumları ile yerli ve yabancı işletmelerden temin etmek ve bunlar için başvurularda bulunup gerekli izinleri almak ve her türlü hukuki tasarrufta bulunmak, şirket amacını gerçekleştirebilmek için alacağı borç ve kredilere karşılık alacaklı kişi, kuruluş yada bankalar lehine, ipotek, rehin, kefalet ve sair teminatlar vermek, bunları fek etmek, ticari işletme rehni vermek. ve 31. 5. 2005 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 522486 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Mayıs 2004 tarihinde kuruldu. Hafele Mobilya ve İnşaat Donanımları A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan genel müdürlük.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.hafele.com.tr

Hafele Mobi̇lya ve İnşaat Donanimlari A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • mobilya aksesuarları
  • mobilya
  • şirket
  • kapı aksesuarları
  • genel müdürlük
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Hafele Mobi̇lya ve İnşaat Donanimlari A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.