Haberturk Gazetecilik Anonim Şirketi

Habertürk Gazetesi

Beyoğlu, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Abdülhakhamit Caddesi, No: 25, Taksim, Beyoğlu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 313-6000 ara

Hakkında

Habertürk Gazetesi:

Haberturk Gazetecilik Anonim Şirketi

Haberturk Gazetecilik ve Matbaacılık, her türlü yayıncılık işleri ile iştigal edilmesi. Şirket menkul, gayrimenkul mal ve hakları (ruhsatname imtiyaz, ihtira, telif, işletme, alametifarika, marka, patent marka, model, resim, know how, good will, royalty v. s. gibi) satın alır satar teminatta rehin alır ve verir kiralar kiraya verir ipotek dahil olmak üzere gayrimenkul hak ve kişilerle her çeşit ayni ve şahsi hakları leyh ve aleyhte iktisap ve tesis edebilri, değiştirebilir, çözebilir, bunları kurulmuş veya kurulacak şirketlere sermaye olarak koyabilir, Şirket her türlü nakdi maddi ve gayri maddi alacakları ve hakları ile "şirket" e karşı verilen taahhüt ve garantileri tahtı teminata almak için gayrimenkul ipoteği menkul rehni ticari işletme rehni kefalet ve banka teminatları alabilir, borcu temlik veya iktisap edebilir, Şirket her türlü nakdi ve gayri nakdi maddi ve gayri maddi borçları almış olduğu her çeşit kredi, vermiş olduğu, taahhüt garanti ve kefaletler karşılığında şirket varlıkları malları alacakları ve hakları üzerinde gayrimenkul ipoteği menkul rehni ve işletme rehni verebilir alacaklarını temlik ere. iyin . ehseni garantileri verebilir, ayrıca 3. şahıslar lehine ipotek verebilir, müşterek, müteselsil borçlu ve müteselsil kefil olabilir, Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir, her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve şirketin ana sözeşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 795945 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Habertürk Gazetesi, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Habertürk Gazetesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • gazete
  • basın-yayın
  • firma
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Habertürk Gazetesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın yetkili,

Malasef ki gazatede kupon kampanyasında verdiğiniz telefondan kimseye ulaşamamaktayım. Bu nedenlede sorunuma çözüm bulamıyorum. Umarım buradan kaleye alıp bir dönüş yaparsınız da bende sorunuma çözüm bulurum.