Habaş Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Habaş Petrol Ürünleri A.Ş.

Kartal, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Soğanlık Yeni Mh. Fuatpaşa Sokak, No: 1, Soğanlık, Kartal, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 452-5600 ara

Hakkında

Habaş Petrol Ürünleri A.Ş.:

Habaş Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Sınai ve tıbbi gazlar istihsali için fabrikalar ve tesisler kurmak, kurulmuş olanları devralmak ve işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. Sınai ve tıbbi gazlar satış, tevzi ve nakliye işlerini yapmak, bu maksatla tesisler ve bakım istasyonları kurmak, soğuk hava depoları kurmak ve işletmek, sınai ve tıbbi gazların konulmasına mahsus çelik gaz tüpleri ve tankları imal edecek fabrikaları kurmak, bu maksatla makina ve malzeme ithal etmek. Şirketin amaç ve faaliyet konuları ile ilgili olarak ve şirket yönetim kurulunca gerekli görülecek gayrimenkuller satın almak satmak devir ferağ etmek gerektiğinde bunları ifraz veya tevhid etmek halen mevcut veya ileride iktisap edeceği gayrimenkuller üzerinde binalar inşa etmek fabrika imalathane ve tesisler kurmak gayrimenkullerini ve/veya tesislerini kısmen veya tamamen kiraya vermek başkalarının gayrimenkul ve tesislerini kiralamak şirketin alacak ve sair haklarını teminat altına almak için gayrimenkul ipoteği ve menkul rehni almak ve fekketmek şirketin taahhüt ve borçlarına karşılık gayrimenkul ipoteği ve menkul rehni vermek gayrimenkuller üzerinde medeni kanun hükümleri çerçevesinde şirket leyh ve aleyhinde irtifak intifa ve sükna hakları tesis etmek ve gayrimaddi haklara müteallik her türlü tasarrufi işlemleri yapmak ve 5. 6. 2006 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 292240 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Kasım 1992 tarihinde kuruldu. Habaş Petrol Ürünleri A.Ş., İstanbul, Kartal ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.habas.com.tr

Habaş Petrol Ürünleri̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • enerji
  • firma
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Habaş Petrol Ürünleri̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.