Hastane

GÜZELBAHÇE NOLU YELKİ ASM

Bornova, İzmir
GÜZELBAHÇE  NOLU YELKİ ASM

38 kişiden %78'si beğendi (3.9)

İletişim bilgileri

Adres: Laka, 35040 Bornova/İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 441-8111 ara

Hakkında

GÜZELBAHÇE NOLU YELKİ ASM: İzmir İl Sağlık Müdürlüğü İzmir, Konak ilçesinde il sağlık müdürlükleri, kurum, sağlık, il sağlık müdürlükleri. GÜZELBAHÇE NOLU YELKİ ASM, İzmir, Bornova ilçesinde yer alan hastane. Bu mekan toplam 38 oy üzerinden 3.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: izmirism.saglik.gov.tr

Güzelbahçe Nolu Yelki̇ Asm'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Güzelbahçe Nolu Yelki̇ Asm'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ÖZEL HASTANELERİN YETERİNCE DENETLENMEDİĞİ KANATİNDEYİM.NEDEN İSE YENİŞEHİR DE Kİ GÖZDE HASTANESİNDE EPİLEPSİLİ BİR HASTA İÇİN EEG İSTEMİYLE BAŞ VURDUĞUMUZ DA SORUN YAŞAMIŞ OLMAMIZ VE ÇEKİMİ YAPAN KİŞİNİN BU KONUDA VASIFSIZ OLDUĞU KONUŞMALAR SONUCUN DA ALGILADIKLARIM.


İzmir bim şubesınde uyarmam rağmen 3aydır bozuk meyveli sutler cıkıyo bu benim 5yasındaki oğlum içti ve kustu şemikler subesı vede demirkopru subesı. Lütfen ilgilenin butun çocuklar içiyo bu sutlerı üstelik tarihleri 2015 olmasına rağmen urunler bozuk gidip uyardım bunları 3ay önce tamam dediler ancak dun yine aldığımda sutler bozuk çıktı lütfen yardımcı olurmusunuz


Çiğli diş hastanesine yürüme engeli olan annemi götürüyorum.Ancak bize eziyet olan oraya kadar taksi kiralayarak gitmek değil,oradaki merdivenlerden yatalak bir hastayı yürütmeye çalışmak. Neden mi orada bulunan 1 adet tekerlekli sandalye günlerdir KIRIK ben ve benim durumumda olanlar sizler düşünün. Bu sorunun en kısa zamanda çözüleceğini unut ediyorum


ben ayla geçen cumartesi özel hayat hastanesinin karşısındakı er-med medikaline gittim. ve şok oldum.tarihleri asetonla sildiklerini gördüm.lütfen 5ten sonrakı kamera kayıtlarına bakarsanız eğer doğru söylediğimi anlarsınız.ilginize böyle insanlara dur deyin halkın sağlığıyla oynamasınlar.