fatura tahsilatları havale

Güven Vezne Fatura Ödeme Merkezi

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Veysel Karani Cad. Automall Residence City A Blok No: 73 (100 Yıl - Bağcılar / İstanbul) Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 673-3417 ara

Hakkında

Güven Vezne Fatura Ödeme Merkezi: Fatura Tahsilatları Havale,Eft ve K-k Borç Ödemeleri Kontör Yüklemeleri Bağ-Kur Ödemeleri Motorlu Taşıtlar Trafik Cezası Uçak Bileti Otobüs Bileti Call Shop Hizmetlerimizden Yararlanabilirsiniz.. Güven Vezne Bayilerimiz Günlük Ortalama 200 Adet Fatura Tahsil ettiği taktirde 3,900 TL Fatura Tahsilatından Gelir Sağlamış olur. Fatura Tahsilatı yanı sıra Havale - Eft işelmleri Kontür Satışları Adsl Başvurusu Call Shop Kredi Kartı Uçak ve Otobüs Bileti satışları yapmaları taktirde Aylık ortamala 5000 ile 6000 TL Kazanç Elde edebilirler Bu tahminler Minimum tasilatlar ve diğer satışlar hesaplandığında çıkmaktadır. Bayiler müşteri güvenini kazandıkça bayinin müşteri portfeyi artar ve fatura ve diğer işlemleride artar buda Kazancın çoğalmasına yol açar. Tabi burda Güven Vezne devreye girmektedir hızlı ve minimum problem ile bayilerimizin tahsil ettiği faturaları anında işlem yapan Güven Vezne işini bayilerini en önemlisi fatura sahiplerini nekadar önemsediğini iş ciddiyetini ortaya koymaktadır. *Vergi Levhanızda ( İNTERNET İŞLEMLERİNE ARACILIK HİZMETLERİ ) ibaresi bulunmalı *Yazar Kasanız olmalı ve HİZMET BEDELİ şeklinde bir tuş tanımlatmalısınız. *1 Adet Bilgisayar *1 Adet Nokta Vuruşlu yazıcı ( EPSON LX 300 ) *1 Adet Yazar Kasa ( Hizmet bedeli olarak tuş tanımlatınız ) *4 Portlu Modem *ADSL Bağlantısı ( Minimum 1024 yada 2048 bağlantı hızı olmalı ) *1 adet BANKA HESABI Güven Vezne Fatura Ödeme Merkezi, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan fatura tahsilatları havale.

Soru & Cevap:

Web site adresi: guvenvezne.com

Güven vezne Fatura Ödeme Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • fatura tahsilatları havale
  • eft ve k-k borç ödemeleri kontör yüklemeleri bağ-kur ödemeleri motorlu taşıtlar trafik cezası uçak bileti otobüs bileti call shop

Konum

Bu bölümde Güven vezne Fatura Ödeme Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.