Gürsoy Dayanıklı Tüketim Mamülleri Limited Şirketi

Gürsoy Day. Tük. Mam. Ltd. Şti.

Esenler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: 30 Sok. No: 5 Menderes Mh. Esenler, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 562-0485 ara

Hakkında

Gürsoy Day. Tük. Mam. Ltd. Şti.:

Gürsoy Dayanıklı Tüketim Mamülleri Limited Şirketi

Her türlü elektrik ve elektronik ev aletleri;buzdolabı, bulaşık, çamaşır makineleri, triko ve nakış makineleri, teyp, radyo, televizyon, müzik seti, mutfak robotları, saç kurutma makinesi alım satım, tamiri, bakımı, bunlarla ilgili yedek parça aksamlarının ithalatı, ihracatı, toptan ve perakende alım satımı. Bu cihazların teknik servis bayiliklerini almak işletmek ve Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapma, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul emlak alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ipotekleri fek edebilir şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele tasarrufları gerçekleştirebilir, Şirket 3. şahıslar lehine kefil olabilir, kefalet verebilir, şirket lehine kefalet alabilir veya verebilir. Şirkete ait gayrimenkuller üzerinde 3. şahıslar lehine ve şirket lehine ipotek tesis edebilir, ipotek verebilir ve İç ve dış piyasalardan uzun orta ve kısa vadeli krediler temin etmek çok yönlü ve her türlü krde ili avel ve kefalet kredileri sağlamak, gerektiği takdirde şirketin taşınır ve taşınmaz mallarını ipotek ettirmek, rehin vermek, kısaca ipotek tesis ettirmeye veya diğer kuruluşlardan ve 3. şahıslardan ipotekler almak, varlıkları üzerinde ipotekler tesis etmek, ve 3. 2. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 310693 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Ocak 1994 tarihinde kuruldu. Gürsoy Day. Tük. Mam. Ltd. Şti., İstanbul, Esenler ilçesinde yer alan elektrikli ev aletleri satışı.

Soru & Cevap:

Gürsoy Day. Tük. Mam. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektrikli ev aletleri satışı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Gürsoy Day. Tük. Mam. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.