Gürkan Fotoğrafçılık Güzellik Salonu Gıda Tekstil Yayıncılık San. ve Tic. Ltd. Şti. Bayrampaşa Şubesi

Gürkan Fotoğrafçılık

Fatih, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Millet Cad. No: 19 Yeni Han Aksaray Fatih, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 523-5231 ara

Hakkında

Gürkan Fotoğrafçılık:

Gürkan Fotoğrafçılık Güzellik Salonu Gıda Tekstil Yayıncılık San. ve Tic. Ltd. Şti. Bayrampaşa Şubesi

Hertürlü fotoğraf labratuarları ve fotoğraf stüdyoları kurmak, işletmek, çalıştırmak, bu konu ile ilgili makine ve malzemeleri, film, labratuar ilaç ve malzemelerini imal, ithal ve ihraç etmek, parekende ve toptan olarak satın almak ve satmak, bu işlerin imalatı ile ilgili hammadde ilk ve yardımcı maddelerle yarımamül ve mamül maddeleri imal ve ithal etmek, satın almak veya başka suretlerle tedarik ve temin etmek ve 15. 7. 2004 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 841185 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Kasım 2012 tarihinde kuruldu. Gürkan Fotoğrafçılık, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan fotoğraf makinesi ve malzemeleri. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Gürkan Fotoğrafçilik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • fotoğraf makinesi ve malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Gürkan Fotoğrafçilik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

saygıdeger gürkan fotograf çalısanları esenler evlendirme dairesin de nikahım oldu 200 tl verdim 10 foto ve nikah cd sini aldım fazla fotograf almak istedim ama yetkili arkadaşlar tanesi 5 tl diyince bana fazla geldi alamadım bunda yapabileceginiz makul bi fiyat varsa resim almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...ümit tel.05373111513