Gurbetçiler Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Gurbetçiler Plastik San. Ve Tic. Aş

Tuzla, İstanbul
Gurbetçiler Plastik San. Ve Tic. Aş

19 kişiden %92'si beğendi (4.6)

İletişim bilgileri

Adres: Aydınlı-KOSB Mh, Melek Aras Blv. No:41, 34953 Aydınlı-kosb/Tuzla/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 595-0171 ara

Hakkında

Gurbetçiler Plastik San. Ve Tic. Aş:

Gurbetçiler Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Genel olarak her nevi plastik ve saç esaslı oto parçaları imalatı, saç şekillendirme, plastik şekillendirme işleri, zamak ve alüminyum pres döküm işleri ve bu metotlarla yedek parça imalatı yapma ve yaptırma Konusu ile ilgili malzemeleri pazarlamak, tüketiciye sunmak, alım, satımını, ithal, ihracatını yapmak bu amaçla sınai ve ticari tesisler kurmak, gayrimenkul almak, satmak kiralamak ve kiraya vermek. Konusu ile ilgili fabrika, atölye, depo laburatuar, satış yeri, irtibat bürosu, yazıhane vesair işyerleri açabilir, inşa edebilir, tesis kurabilir, kiralayabilir, gayrimenkul ve taşıt araçları iktisap edebilir gayrimenkulleri ipotek menkullerini terhin edebilir veya ettirebilir, bunları satabilir, binalar inşa edebilir veya ettirebilir. Başkalarından ipotek veya rehin alabilir, bunları fekkettirebilir. Gayrimenkuller üzerinde irtifak hakkı, tevhit veya ifraz işlemleri tesis eyleyebilir. Kira akitlerini tapuya tescil veya tescilleri ipotek ettirebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 215696 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Haziran 1985 tarihinde kuruldu. Gurbetçiler Plastik San. Ve Tic. Aş, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan plastik İmalat Şirketi. Bu mekan toplam 19 oy üzerinden 4.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gurbetciler.com.tr

Gurbetçi̇ler Plasti̇k San. ve Ti̇c. Aş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Plastik İmalat Şirketi

Konum

Bu bölümde Gurbetçi̇ler Plasti̇k San. ve Ti̇c. Aş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.