Eğitim Kurumu

Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Güngören, İstanbul

26 kişiden %70'si beğendi (3.5)

İletişim bilgileri

Adres: Merkez, Gaziosmanpaşa Caddesi Hükümet Konağı 34-36, 34164 Güngören/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 641-5251 ara

Hakkında

Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İstanbul, Güngören ilçesinde ilçe milli eğitim müdürlüğü, kurum, milli eğitim müdürlüğü, meb. Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul, Güngören ilçesinde yer alan eğitim kurumu. Bu mekan toplam 26 oy üzerinden 3.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: gungoren.meb.gov.tr

Güngören İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Eğitim Kurumu

Konum

Bu bölümde Güngören İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sayın başkan ben bir anneyim bu gün oglumun başına derste kuiz yaparken gelen olayı şöyle aktarmak istiyorum telefonu cebindn yere düştügü için kagıdı elinden alınmış oglum ögretmene neden aldınız hocam kagıdımı diye sordugunda sebebi yok demiş aldım sebeb aslında telefon yerden aldıgı için elinde gördügü için olum yalvarmış hacam tel kontrol edin şüpelendiyseniz üştümü arayın nolur kagıdımı verin diye ısrar etmiş ögretmende kızmış bagırmış silgi fırlatmış geç lan yerine demiş sonra elini kaldırmış ama vurmamış sonrada afedrsiniz s ... git demiş elini yüzünü yıka tamam bakma okumadan doldur kagıdını vesaire vesaire olum aglaya aglaya beni aradı ögretmeni ne gurur bırakmış ne onur bütün sınıfın karşısında 14 yaşında bir ögrenci ben daha nediyeyim size lise 1 ögrencileri hayatlarının baharında okumak isteyen çocuklarımızı nefret etiriyolar ben yarın gidecegim okula kagıdını aldının degil ogluma ettigi hakaretlerin hesabını sormaya belki sizide ziyaret ederim güngören anadolu teknik meslek lisesi