Güneş Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Güneş Tekstil A.Ş. - Güneş Çamaşırları

Fatih, İstanbul
Güneş Tekstil A.Ş. - Güneş Çamaşırları

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Yeşildirek Mah, Ölçü İş Hanı, Tarakçı Cafer Sk., 34430 Fatih/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 520-7034 ara

Hakkında

Güneş Tekstil A.Ş. - Güneş Çamaşırları:

Güneş Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her nevi erkak, kadın, çocuk, bebe iç çamaşırları, eldiven pijama bebe takımı, bebe elbisesi ile triko ve konfeksiyon ürünlerinin imalatı, imal ettirilmesi, ihracı, ithali, toptan ve perakende alım satımı, yurt içi ve yurt dışı pazarlaması. Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkullerş iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek. Şirketin amacı ile ilgili olarak borçlarını ve alacakları nı temin için rehin ve kefalet vermek rehin ve kefalet almak rehinleri fek ve tadil etmek ipotek almak. GAYRİMENKUL İKTİSABI: Şirket amaç ve konusunun gerçekleşmesi için gayrimenkul iktisap, iktisap edilen gayrimenkulleri devir ve ferağ, bunlar üzerinde ipotek ve başkaca ayni haklar tesis edebilir bunları kısmen veya tamamen ahara icara verebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 209066 sicil no ile kayıtlı firma, 28 Aralık 1984 tarihinde kuruldu. Güneş Tekstil A.Ş. - Güneş Çamaşırları, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan İç Çamaşırı mağazası. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gunes-tekstil.com

Güneş Teksti̇l A.Ş. - Güneş Çamaşirlari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İç Çamaşırı Mağazası
  • Alışveriş merkezi

Konum

Bu bölümde Güneş Teksti̇l A.Ş. - Güneş Çamaşirlari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.