Güneş Dericilik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Güneş Dericilik

Zeytinburnu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yenidoğan Mah. Zübeyde Hamım Cad. No:126 Zeytinburnu Yenidoğan Mah. 42/2 Sok. No:15 Zeytinburnu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 582-4350 ara

Hakkında

Güneş Dericilik:

Güneş Dericilik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Büyük ve küçükbaş hayvanlarla av ve yabani hayvan derileri ve kürklerinin islah edilerek işlenmesi ve diğer gerekli ameliyeler yapılarak üretilen zig, süet, glase, vidala, kösele, kürk ve yapağlı derilerin imalatı, imal ettirilmesi, toptan ve perakende satışı, pazarlanması, ithalat ve ihracatını ifa etmek Şirket maksat ve mevzuunun tahakuku zımnında para istikraz edebilir bu cümleden olmak üzere kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinde her türl teminat verebilir ve özellikle mal varlığına dair menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde alacaklıları leyhinde rehin ve ipotek tesis edebilir veya alacağı karşılığında ahardan ipotek ve rehin alabilir, Şirket iştigal mevzuuna giren işler için dahilden ve dış piyasadan uzun orta ve kısa vadeli kredi sözleşmeliri yapabilir şirketin ihtiyaç duyacağı istikrazlarda bulunabilir şirket alacaklarını teminat altına almak için gayrimenkul ipoteği ve menkul rehni alabilir fekkedebilir şirket mevzuundan mütevellit borçlar için gayrimenkul ipoteği ve menkul rehni verebilir ve şirketin 13. 10. 1993 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 226172 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Ağustos 1986 tarihinde kuruldu. Güneş Dericilik, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Güneş Deri̇ci̇li̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi