Kebap Restoranı

Günaydin Kebap Restaurant Şaşkinbakkal

Kadıköy, İstanbul
Günaydin Kebap Restaurant Şaşkinbakkal

1,331 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Suadiye, Kazım Özalp Sk. 58/1, 34740 Kadıköy/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 417-9209 ara

Hakkında

Günaydin Kebap Restaurant Şaşkinbakkal: Günaydın Steak House Kebap Restaurant (Şaşkınbakkal) İstanbul, Kadıköy ilçesinde steakhouse, restaurant, steakhouse, et lokantası. Günaydin Kebap Restaurant Şaşkinbakkal, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan kebap restoranı. Bu mekan toplam 1,331 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Kebap Restoranı. Bu kebap restoranı için 1,331 kişi oy kullandı ve ortalama 4.1 puan aldı.

Web site adresi: www.gunaydinet.com

Günaydi̇n Kebap Restaurant Şaşki̇nbakkal'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kebap Restoranı
  • Et Lokantası

Konum

Bu bölümde Günaydi̇n Kebap Restaurant Şaşki̇nbakkal'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

17.06.2012 tarihinde malesef bostancışubenizde ailemle beraber yemek yeme gafletinde bulundum.karışık ızgaraya 30tl alıyorsunuz fakat tabak içersinde malesef size yakışmayan bir sunum var.Ä°çinde 4-5 adet tavuk şiş 2-3 adet kuzu şiş vede 3 adet kaburgayı andıran pirzola sapı mevcut.Ben olsam bu tabağı servis yapmaya utanırım ayıptır arkadaş.Karşınızda önüne ne koysak na solsa yer mantığıyla hareket ettiğiniz müşteri var zannettiniz herhalde,birdaha bdeğil günaydın et restoranda yemek önünden geçmemekle kalmayıp herkesle bu nahoş olayı paylaşacağım.Kaldıki ben devamlı surette günaydın kasaptan alışveriş yapardım. oda bitti.Birdaha görüşmemek ümidiyle HOŞÇAKALIN!!!!!!!