Araba Hizmeti

Güçlü Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti.

Kağıthane, İstanbul
Güçlü Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti.

75 kişiden %84'si beğendi (4.2)

İletişim bilgileri

Adres: Eski Büyükdere Cad, Diken Sk. No:4/A, 34418 Kâğıthane/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 280-2936 ara

Hakkında

Güçlü Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti.: Güçlü Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. İstanbul, Kağıthane ilçesinde oto servis, bakım ve onarım, oto servis, bakım ve onarım. Güçlü Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan araba hizmeti. Bu mekan toplam 75 oy üzerinden 4.2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: guclubcs.com

Güçlü Otomoti̇v San. Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Araba Hizmeti
  • Otomobil Sigorta Acentesi
  • Otomobil Yedek Parça Mağazası
  • Otomobil Restorasyon Hizmeti
  • Otomobil Fren/Debriyaj Yedek Parça Dükkanı
  • Araba Kiralama Şirketi

Konum

Bu bölümde Güçlü Otomoti̇v San. Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

MERHABA HERKESİN DE BİLDİĞİ GİBİ SERVİSLERDE BAZI SIKINTILAR YAŞANIYOR AMA GÜÇLÜ OTOMOTİVDE EN UFAK BİR SORUN YAŞAMADIM BU GÜNE KADAR YAKLAŞIK 2 YILDIR ÇALIŞIYORUZ BU SERVİSLE BEN KENDİ ADIMA ÇOK MEMMUNUM GEREK ÇALIŞAN KEREKSE İŞ VEREN ÇOK SEVECEN İNSANLAR BEN HER GİTTİĞİMDE KENDİ YERİMMİŞ GİBİ HAREKET EDİYORUM SERVİS DANIŞMANI DENİZ BODUR KAEDEŞİME DE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HİÇ BİR ZAMAN ASIK SURATLILIK YAPMAYAN MÜŞTERİ MEMMUNİYETİ İÇİN ÇABALAYAN BİR KARDEŞİM AYRICA ÖZGÜR BEYEDE TEŞEKKÜR EDİYORUM BÖYLE GÜLER YÜZLÜ ELEMANLARLA ÇALIŞTIĞI İÇİN . BENCE HERKES BİRGÜN GÜÇLÜ OTOMOTİVE UĞRASIN FARKI GÖRÜCEKSİNİZ BENİM YAZDIKLARIM AZ BLE