Gsm Koruma ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi

Gsm Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri

Fatih, İstanbul

7 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: İskender Paşa Mh. Kıztaşı Cad. Açıklar Sk. No: 22 Kat: 3 D: 3, İskenderpaşa, Fatih, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 631-3932 ara

Hakkında

Gsm Koruma ve Güvenlik Hizmetleri:

Gsm Koruma ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi

5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair kanun, kanun uygulama yönetmeliği tüzük, bakanlıkça yayımlanan genelge ve tamimler doğrultusunda hizmet vermek ve 17. 6. 2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 545768 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Şubat 2005 tarihinde kuruldu. Gsm Koruma ve Güvenlik Hizmetleri, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan güvenlik. Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Gsm Koruma ve Güvenli̇k Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • güvenlik
  • özel güvenlik
  • güvenlik hizmeti
  • güvenlik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Gsm Koruma ve Güvenli̇k Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İş başvuru için meil adresini bulamadım


Marmara başıbüyük 12/36 projeniz varmıydı


Merhaba sultanbeyli ikamet etmekteyim sultanbeyli Devlet Hastanesi guvenlik görevlisi olarak calismak istiyorum sizcede uygunsa beni degerlendirirmisin efendim saygilarimla


5 para etmez bi firma ne zamanında maaşlar yatar nede adam gibi para verirler..1200 lira için 1200 kere arattırırlar kendilerini..paralarını bankada faize tutup paralarınız daha yatmadı diyen taşeron bir firma..bizlerde onlar para kazanacak diye bankalara kredi kartı faizi bayılalım...hiç önermiyorum çalışmayın bu şirketle ben çalıştım pişman oldum ve şuan iş arıyorum..


mrb ben Anadolu yakası kartal eğitim araştırma hastanesinde personelim size şikayetlerim olcak daha doğrusu ne olup bitdigini söylücem gvenlik -ugur korkmaz sbahlrı saat 8 de işe geliyor ve mesai saatleri içinde calişan doktorların çocuklarını kendi şahsi arabasyla para karşılgı götürüp getiriyo gnde mesaiti saati içinde 3 KEZ YAPIYO ve güvenlik HALİL ALP saat 8 de işe geliyor ve hasta koşturyo rapor çıkarttıyo hasta muayene etdiryo para karçılgı görev yernde hiç bulnmyo sırf bu işlerle ugraşyo ve koşturuyor öğlende saa 2 de çıkıp gidyo saati dolmadan bunlar gbi FAZIL BOZKURT aynen 8 de geliyo zamanını doldurmadan 2 de çıkıp gidiyo mesai saati içinde hiç birçey yapmyo sırf zamnnını doldurup gidiyo başkarının ekmek lerine taş koyuyo bu kişiler bu hastnyee eleman dyanmamsının sebebi bu tip insanlrın yüznden ben çalışmam diyip benim sırtımdan bunlar para kazanıyo düçüncesiyle başka iş bulup gidiyolar bu şahıs lar bu hastnede güvenlik personeli olarak çalıştğı sürece oranın sıkıntısı bitmez biz söylüyruz güvenlik müdürüne ve şefine ilglendikleri yok bu durumdünkü adamalr onları şemberleri altına almişlar yemek ısmarlamlr ve benzrleri lütfen bu konuyla ilgilenin dikkate alın allah rızası için kimsenin haberi olmadan gelin bi 1 gün bakın göreceksinz


..........


şu an saat 21 26 14/12/2010 haseki hastanesi B blok kapısı önünde duran görevli arkadaş ziyaret için gittiğim yerde içeri almadığı gibi rica etmemi dahi bir ukallalık şeklinde tavır alarak istediğim yere şikayet et diyecek kadar kendin de öz güvene sahip ancak ciddi bir firmaya yakışmayacakda terbiyesizliğe de sahip .İnsanlara beyefendi demeyi kendine zul sayacak kadarda terbiyesiz.lütfen çalışan elemanlarınıza davranış bilgiside aşılamanız dileğiyle.irtibat için 0536 417 41 77.