Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi

Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Ataşehir, İstanbul
Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

(1)

İletişim bilgileri

Adres: D:2 Piyale İş Merkezi 1 & Demir Sokak Küçükbakkalköy Mahallesi Ataşehir İstanbul Turkey 34750, Vedat Günyol Cd., Ataşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 524-3484 ara

Hakkında

Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı:

Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi

Kurulmuş veya kurulacak şirketlerin sermaye ve idarelerine iştirak etmek, vereceği yatırım kararları doğrultusunda şirket kaynaklarını değerlendirmek, yatırım, finansman, pazarlama, organizasyon ve yönetim konularında danışmanlık yapmak. Şirket aracılık faaliyet ve portföy yöneticiliği faaliyeti niteliğinde olmamak üzere atıl fonlarını değerlemek veya yasal zorunlulukları yerine getirmek amacıyla, şirketler tarafından ihrac edilmiş bulunan tahvil, kar ve zarar ortaklığı belgeleri, ipotekli borç ve irat senetleri ile Devlet ve diğer kamu tüzel kişilernce ihraç edilmiş bulunan tahviller, bonolar ve hazine bonoları, yatırım fonlarınca ihraç edilen katılma belgeleri ve diğer yasal her türlü menkul kıymeti satın alabilir. Şirket aracılık faaliyeti ve portföy yöneticiliği faaliyeti niteliğinde olmamak üzere, kendisinde mevcut menkul kıymetleri gerektiğinde peşin veya vadeli satabilir ve/veya başka menkul kıymetler ile değiştirebilir rehin edebilir. Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına uyulmak kaydıyla, şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak taşınmaz ve işletme rehinleri veya diğer teminatlar karşılında veya teminatsız olarak bankalar ve diğer finansman kuruluşlarından ödünç alabilir, üçüncü kişiler lehine garanti kefalet verebilir, taşınır ve taşınmaz mallarını rehin edebilir. Şirket hak ve alacaklarının tahsil veya temin için ayni veya şahsi her çeşit teminatı alabilir veya verebilir, bunlarla ilgili olrak tapuda tescil, fek ve terkin işlemlerin de bulunabilir. Şirket, bir hak ve alacağının tahsili için kendisine teminat olarak gösterilen taşınmaz ve taşınırları iktisap etmek durumunda kaldığı takdirde iktisap edebilir, bu malları dilerse de satabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 722576 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Ocak 2010 tarihinde kuruldu. Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan yatırım hizmetleri. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gozdegirisim.com.tr

Gözde Gi̇ri̇şi̇m Sermayesi̇ Yatirim Ortakliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Yatırım Hizmetleri

Konum

Bu bölümde Gözde Gi̇ri̇şi̇m Sermayesi̇ Yatirim Ortakliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.