halı ve kilim

Görsel Halı

Ümraniye, İstanbul

6 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Menteşeoğlu Sok. No: 19 Nato Yolu Girişi Atatürk Mh. Ümraniye, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 335-9877 ara

Hakkında

Görsel Halı: Görsel Halı İstanbul, Ümraniye ilçesinde halı ve kilim, halı ve kilim. Görsel Halı, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan halı ve kilim. Bu mekan toplam 6 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Görsel Hali'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • halı ve kilim

Konum

Bu bölümde Görsel Hali'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

GÖRSEL HALIDAN ALMIŞ OLDUĞUM 3 PARÇA HALIMIN HERBİRİ AYRI GELDİ BUMU SİZLERİN PAZARLAMA TAKTİĞİNİZ YAZIKLAR OLSUN


YAKLAŞIK 3 AY ÖNCE GÖRSEL HALIDAN ALMIŞ OLDUĞUM SALON HALIM DEFOLU ÇIKTI İADE İÇİN MAĞZAYA GÖTÜRDÜM BİZ YENİSİ SİZE GÖNDERİCEZ DEDİLER ARADAN TAM 1 AY GEÇTİ HALIMI GÖNDERDİLER AMA BENİM BEĞENDİĞİM HALININ YANINDAN BİLE GEÇMİYOR SAKIN BU AHLAKSIZLARA İNANMAYIN ŞUAN DEĞİŞİMDE ALMIYORLAR DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYORUM


aklı olan varsa bu mağazadan alışveriş yapmaz..
iki defa halı aldım ilkinde üst üste iki defa yanlış halı getirdiler baktım olmayacak ikincisinde halıyı değiştirdim bu seferde aldığım salon halısı ilk haftasında leke kusmaya başladı geri getirdim kaşmir marka olduğu için fabrikaya gönderice dediler ama hiçbir açıklama yapmadan gönderdiklerinden halılarım aynen geri gelmiş durumu izah etmeye gittiğimde ise terbiyesizce davrandılar ve ürünlerinden ücretini verelide 4 ay oldu.
Buradan alışveriş yapacaklar dikkat!!
Hertürlü haklarımı arayıp bu ahlaksız firmadan davacı olacağım.


istanbulun her alde en üçkağatçı halıcısıdır...parayı alır farklı halı yollar..sonra ne halıyı değiştirir ne de para iadesi yapar..halıyı değiştir dersin sattım der parayı ver dersin yedim der..alışverişte en son uğramanız gereken yer..


Bu halıcı sülalemin çok yakınında olduğu için, buradan alışveriş yapan birkaç akrabam oldu. Bu dükkan sahipleri hepsini kandırdı, dolandırdı. En son akrabamızı birkaç milyar dolandırınca, öğrendik ki herkese bunu yapıyorlarmış. Kesinlikle beğendiğiniz halıyı getirmiyorlar, aldıkları parayı geri ödemiyorlar devamlı yalan söylüyorlar, ısrar edince hakaret ediyorlar. Sonunda bir akrabamız dava açmaya karar verdi, inşallah en kısa zamanda kapanır da artık kimsenin canını yakamazlar.


arkadaşlar bu halıcıdan kimse memnun değil sakın almayın ne paranızı ne istediğiniz halıyı alabilirsiniz