Goodyear Lastikleri Türk Anonim Şirketi

Goodyear

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Büyükdere Cad. No: 41 Maslak Meydanı Yakınında Maslak İş Merkezi Kat: 3 Daire: 3 Levent Mh. Beşiktaş, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 329-5000 ara

Hakkında

Goodyear:

Goodyear Lastikleri Türk Anonim Şirketi

Tahdidi tazammun etmemek üzere her tip ve nevide dış ve iç lastikler, kayışlar, sınai mamuller, ayakkabı mamulleri, reçineler, plastikler ve kimyevi maddeler dahil olmak üzere tabii ve suni kauçuk, kauçuk mürekkebatı, kauçuğun yerini alan maddeler, kauçuk evsafına haiz veya aynı maksatla kullanılan maddeler ile kısmen veya tamamen kauçuktan imal edilen maddeleri istihsal ve imal etmek, satın almak, ithal etmek veya başka suretler ile elde etmek, sahip olmak, işletmek üzerinde çalışmak, inkişaf ettirmek ve kullanmak, satmak, kiralamak, mübadele etmek, ihraç etmek veya sair suretlerle elden çıkarmak veya paraya çevirmek ve umumiyetle bu maddelerin ticareti ile iştigal etmek ve bu maddeler ile alakalı ihzemteli ifa etmek, her nevi ve vasıftaki eşyalar ile menkul malların imali, satın alınması ve satılması işleri ile iştigal etmek ve bu maksatların yerine getirilmesi için lüzumlu ve uygun bulunan bilcümle muamelelerin ve işleri. Şirketin herhangi bir işi ile alakalı veya faydalı her türlü gayrimenkul malları ve garimenkul mallara müteallik aynı hakları satın almak satmak ve bunlara tasarruf etmek. Şirketin maksatlarından herhangi birisi için uzun veya kısa vadeli ödünç para almak ve herhangi bir senedi tanzim kabul ve ciro etmek ve her nevi tahvil ve finansman bonosu çıkarmak ve şirketin menkul ve gayrimenkul mallarını kısmen veya tamamen ipotek etmek rehin olarak göstermek veya sair suretle bunların tediyesini teminat altına almak ve ayrıca şirket alacaklarının temini için başkalarıın menkul ve gayrimenkul malları üzerinde şirket lehine ipotekt tesis etmek bunları rehin olarak almak ipotekleri kaldırmak fek etmek rehinli malları kurtarmak ve bunlara müteferri muamele leri yapmak ve 7. 5. 2012 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 80093 sicil no ile kayıtlı firma, 16 Ocak 1962 tarihinde kuruldu. Goodyear, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan oto lastik satışı.

Soru & Cevap:

Goodyear'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • oto lastik satışı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Goodyear'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.