Global Enerji Elektrik Üretimi Anonim Şirketi

Global Enerji Elektrik Üretim A.Ş.

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Prof. Dr. M. Nevzat Pisak Caddesi, No: 5, Kat: 2, Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 551-6755 ara

Hakkında

Global Enerji Elektrik Üretim A.Ş.:

Global Enerji Elektrik Üretimi Anonim Şirketi

Elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı. Aracılık faaliyeti ve menkul kıymet portföy işletmeciliği niteliğinde olmamak şartıyla faaliyet konuları ile ilgili olarak her türlü menkul ve gayrimenkuk mal ve araç edinmek bunları işletmek satın almak satmak ipotek almak ve vermek gayrimenkule müteallik tevhit ifraz terk irtifak hakkı tesisi ve benzer tüm işleri yapmak şirketin leh ve aleyhine ayni haklar tesis etmek. Gayrimenkuller üzerinde imar ile ilgili her türlü işleri yapmak bedelsiz yola veya kamuya terk etmek cins tashihi yapmak kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis etmek. . . Tapu Sicil müdürlüklerinden şirketin yapmış olduğu isim değişikli ğini yapmak. Şirketin kendi adına ve 3. kişiler lehine garanti kefalet teminat vermesi veya ipotek dahil rehin hakkı tesis etmesi ve 23. 1. 2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 242106 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Şubat 1988 tarihinde kuruldu. Global Enerji Elektrik Üretim A.Ş., İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.global-enerji.com

Global Enerji̇ Elektri̇k Üreti̇m A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • enerji
  • elektrik
  • firma
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Global Enerji̇ Elektri̇k Üreti̇m A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.