Gizpa Dayanıklı Tüketim Mamulleri Pazarlama İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracat ve Ticaret A. Ş

Gizpa Dayanıklı Tüketim Mamulleri Pazarlama A.Ş.

Ataşehir, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Eski Üsküdar Yolu Cd. Bodur İş Merkezi No: 8/4-5, Ataşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 574-3537 ara

Hakkında

Gizpa Dayanıklı Tüketim Mamulleri Pazarlama A.Ş.:

Gizpa Dayanıklı Tüketim Mamulleri Pazarlama İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracat ve Ticaret A. Ş.

Her türlü dayanıklı tüketim mamülleri alımı, satımı, Makine teçhizat dayanıklı dayanıksız hammadde, yarı mamül ve mammülleri dış ticaretini bizzat yapmak veya aracılık yapmak. Konusu ile ilgili bilumum gayri menkul(müştemilat ve eklentileri dahil) ve/veya hakların tapuda şirket adına tescil, devir, ferağ işlemlerinin yapılmasını talep edip, bu işlemleri yapmak, yaptırmak. Bunları satıp devir temlik etmek, tapu kayıtlarını başkalarına intikal ettirip, geri almak. Gayrimenkuller üzerinde her nevi haklar, irtifak hakları, kat irtifakı ve kat mülkiyeti kurabilir, kurdurabilir gayrimenkul mükellefiyeti tesis ettirebilir, gayrimenkul mülkiyetini her şekil ve suretle takyir ettirebilir, gayrimenkul ve hakları üzerinde her türlü şerhler, takyit ve yükler koyabilir, koydurabilir, gerektiğinde gayrimenkulleri (müştemilat ve eklentileri, teferruat dahil)makine ve tesisatları ile tüm menkul mallarını kısmen veya tamamen birlikte veya parça parça, gerek kendisi gerekse üçüncü şahıslar için ipotek veya terkin ettirebilir, ipoteği fek ettirebilir. Mezkur her türlü tapu kayıt ve şerhlerini, takyitlerini değiştirebilir, bozabilir ve terkin ettirebilir. Konusu ile ilgili hasılı gayrimenkul(müştemilat ve eklentileri dahil) ve haklarla ilgili olarak alım, satımı, devir, temlik, tescil, takyit, trampa, takas, ipotek, rehin, taksim ifraz, tevhit, izal e-i-şuyuu, parselasyon, ıslah, yol teki, yol ihdası, satış vaadi sözleşmesi, irtifak hakkı tesisi vaadi sözleşmesi, zilyetlik devir sözleşmesi, cins ve kayıt tashihi, intikal, kira, değişiklik işlemleri, Leh ve aleyhte mükellefiyet takyitler ve her türlü haklar tesisi geri almak, geri verme ve şerhler koyma, koydurma gibi tapularda noter ve tüm resmi yerlerde mevcut veya çıkacak mevzuat gereği yapılan, yapılabilen veya yapılabilecek olan her çeşit işlemleri iltizam ve tasarrufi muameleleri yapabilir ve yaptırabilir. Bunları gerektiğinde geri bozabilir, değiştirebilir, iptal ve terkin edebilir. Burada sözü edilen bütün işlemlerin, muamelelerin gerek kendi menkul veya gayrimenkul mallarla hakları üzerinde ve gerekse başkalarına ait anılan mal ve haklar üzerinde leh ve aleyhine yaplmasına, yaptırılmasına da taraf olabilir ve başkalarına ait bu mal ve haklar için söz konusu tüm bu işlemleri vekaleten de yapabilir, yaptırabilir. Borç ve taahhütler için başkalarında teminat mektubu, kefalet, ipotek alıp verebilir veya başkaları lehine teminat mektubu ita edebilir, kefil olabilir, ipotek
İstanbul Ticaret Odası'na 548039 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Mart 2005 tarihinde kuruldu. Gizpa Dayanıklı Tüketim Mamulleri Pazarlama A.Ş., İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan İnşaat Şirketi.

Soru & Cevap:

Web site adresi: gizpainsaat.com

Gi̇zpa Dayanikli Tüketi̇m Mamulleri̇ Pazarlama A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İnşaat Şirketi

Konum

Bu bölümde Gi̇zpa Dayanikli Tüketi̇m Mamulleri̇ Pazarlama A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.