Gitti Gidiyor Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş

Gittigidiyor Bilgi Teknolojileri A.Ş. - Gittigidiyor.com

Ataşehir, İstanbul

25 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Barbaros Mahallesi, Çiğdem Sokak, No: 1 / 14, My Office, Pk: 34746, Ataşehir, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 687-0299 ara

Hakkında

Gittigidiyor Bilgi Teknolojileri A.Ş. - Gittigidiyor.com:

Gitti Gidiyor Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş.

Şirketin sınai ticari iktisadi ve mali maksadı ile amaç ve konusunu oluşturan başlıca işlerin yür ve kapsamları şunalrdır;yer sağlayıcı olarak internet üzerinde oluşturulan platformlar üzerinden kullanıcılar arasında lurulan iletişim ağı ile alıcı ve satıcı olan kullanıcıların birbiriyle yaptıkları alışverişlerde iletişim ve 27. 12. 2012 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 515017 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Gittigidiyor Bilgi Teknolojileri A.Ş. - Gittigidiyor.com, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan alışveriş sitesi. Bu mekan toplam 25 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gittigidiyor.com

Gi̇tti̇gi̇di̇yor Bi̇lgi̇ Teknoloji̇leri̇ A.Ş. - Gi̇tti̇gi̇di̇yor.com'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • alışveriş sitesi
  • alışveriş
  • firma
  • şirket
  • internet sitesi
  • teknoloji
  • alışveriş sitesi
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Gi̇tti̇gi̇di̇yor Bi̇lgi̇ Teknoloji̇leri̇ A.Ş. - Gi̇tti̇gi̇di̇yor.com'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhaba burda kılavye maus kulaklık almam lazım nasıl ulaşırım sız 05330284079 ararsanıs sevınırım


iyi akşamlar 10/02/2015 tarihinde sitenizden üye girişi yapmadan ürün satın aldım. para kredi kartından tahsil edildi ancak ürün ile ilgili hiç bir bilgim yok ne geldi ne de arayıp soran var. 5303401804 numaramdan ulaşmanızı istiyorum.


bir kaç gün öncesinde sticker sipariş ettim ödeme için gereken ücret hesabımdan kesilmesine rağmen ürün hala gelmedi ben böyle ilgisiz bi site görmedim ulaşabileceğimiz bi numarada yok..bu ilk ve sondu daha en ufak bi alışveriş yapmam bu siteden..dolandırıcılıktan başka bişey değil bu


insanları kandırıp eşyalarını göndermiyosunuz siz bir dolandırıcısınız 2 haftadır arayıp soruyorum ama hala hiçbir haber gelmedi


Benim kredi kartım yok ama alış veriş yapmak istiyorum ama yapamıyorum ltfn yardımcı olun


Firmanızdan aldığım ürün aras kargo ile yaşadığım sorun yüzünden elime geçmedi.sizden ricam ürünümü tekrar başka bir kargo ile aynı adrese postalmanız mümkün mü? Eğer gönderirseniz bu telefondan sonucu bildirir misiniz? 0 530 558 24 89


sizden almış olduğum tupperwere ekmeklik ürünü aras kargo ile yaşadığım sorun yüzünden elime geçmemiştir.sizden ricam ürünümü başka bir kargo ile gönderebilirmisiniz


30/11/2014 tarihinde (sc 1538203 ürün No.) GittiGidiyor alışveriş sitesinden, cep telefonu sipariş ettim. 5 iş günü ürünüm gelmeyince hem gelmedi ve bugün itibariyle ürün kargo firmasına dahi teslim edilmediği bilgisini bizzat satıcıdan aldım. Ve bu duruma karşı GittiGidiyor yetkilileri ürünün onayını vermeyin diyerek günler öncesinden bilgi vermeme rağmen bugün iptal işlemi başlattım. Bana gelen mail onay verilmiş ve pazartesi satıcıya para aktarılacak demesi.

Teslim edilmeyen satıcının elinde olan ürüne ben niye onay vereyim.

Yetkili ve muhataplardan cevap bekliyorum, mail adresim=murat. y. [email protected]
kesinlikle ürün gelmeden paramı ödemeyin veya paramı iade edin.bu şekilde ticaret ahlakı olamaz.yetkililerden mahduriyetimin giderilmesini rica ediyorum saygılarımla.


Yaklaşık iki aydır sizden aldığım watton marka ışıldak ödemesini yaptığım halde halen bana gönderilmedi bilgilerinize şimdiden teşekkürlerimi sunarım.


ürün aldım yeni il yanlış yazıldı nasıl düzeltirim nazmibıyıklı karaman 0535 615 8906