Gfk Araştırma Hizmetleri Anonim Şirketi

GFK Araştırma Hizmetleri A.Ş.

Şişli, İstanbul

13 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet Mh. İncirlidede Caddesi, No: 4, Bomonty Residences, Pk: 34380, Bomonti, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 368-0700 ara

Hakkında

GFK Araştırma Hizmetleri A.Ş.:

Gfk Araştırma Hizmetleri Anonim Şirketi

Yurt içinde ve yurt dışında pazar, satış ve tüketim konularında ve tüm ekonomik alanlarda araştırmalar yapmak, aile tüketim paneli ve benzerleri gibi sürekli araştırma programları ve paneller düzenleyip yürütmek, sonuçları bilimsel düzeyde ve uygulamada değerlendirmek Gayrimenkule müteallik olmak üzere gerek mülkiyet gerekse ipotek ve irtifak gibi her nevi mülkiyetten gayri ayni hakları temellük temlik ve ihraz edebilir ayrıca üçüncü şahıslar lehine her türlü gayrimenkul ipotek tesis edebilir ve bu konularda her nevi mukavele akdedebilir ve iktisap edeceği bütün ayni ve mukavelevi hakları mahsus siciline şerh veya tescil ettirebilir veşirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 233981 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Mayıs 1987 tarihinde kuruldu. GFK Araştırma Hizmetleri A.Ş., İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan araştırma. Bu mekan toplam 13 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gfk.com

Gfk Araştirma Hi̇zmetleri̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • araştırma
  • firma
  • danışmanlık
  • araştırma
  • araştırma hizmetleri
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Gfk Araştirma Hi̇zmetleri̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba, Erdemoğlu Holding'den arıyorum. Turquality kapsamında Merinos markamız için yurtdışı pazara yönelik bir araştırma yaptırmak istiyoruz. Bu konuda bir yetkili ile görüşebilmek için ofisinizi tam 4 kere aradım. Her seferinde aktarıldığım telefon cevap vermedi. Defalarca aradım, hattaki arkadaşa koca kurumda bir yetkili olup olmadığını sordum, beni bilgilendiremedi. GFK Türkiye de müşteri ile ilgilenecek tek bir kişi bile yok mu, çok merak ediyorum.


Size birçok kez ulaşmaya çalıştım ama maalesef ki operatörünüz cevap vermiyor iletişime geçersek sevinirim..05335519652


piyango biletleri çekilişi için lütfen beni ararmısınız


bana cihaz okuyucu gönderilmedi
cep tel 05055600694


mailleriniz bana ulaşmıyor.bende size ulaşamıyorum çunkü geri dönulmüyor böyle surecekse bu işi bitirelim.



email adresim aşağıda belirtildiği gibidir.mesajda bahsettiğiniz anket formu nedir bilemiyorum.email adresime gönderirmisiniz


bır hafta oldu uye olalı cıhazının gelmedı.ınterneten olmustum


Bana ev ziyaretine geldiniz ama hediyesi vermediniz sizin gibi firmaya müşterileriniz iyi iş veriyorlar


hic ama hic memnum degilim sizden hemen gelin alin su sacma sapan cihazi . Butun gonderdiginiz hediyeler ya bozuk ya da eksik , bir de ulasabilsek size ne iyi olacak , milleti ne guzel kandiriyorsunuz.


Kayit yaptirali 1 ay oldu cihaz 5 haziran itibariyle.gonderildi kargoda denilmesine. Ragmen su tarih itibariyle tarafimiza ulasan cihaz yok telefonla ariyorum telefona bakan yok konunun acil cozume kavusturularak tarafima donus yapilmasini
istiyorum