Gesan Kaynak Makinaları Ekipmanları San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Gesan Saygı Denizcilik

Altınova, Yalova
Gesan Saygı Denizcilik

(5)

İletişim bilgileri

Adres: ÇAVUŞÇİFTLİĞİ KÖYÜ DEVLET YOLU ALTI MH. TERSANLER CAD. MARİN YAN SANAYİ İÇİ, D:B7-8, 77702 Altınova/Yalova Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 392-6021 ara

Hakkında

Gesan Saygı Denizcilik:

Gesan Kaynak Makinaları Ekipmanları San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü kaynak transformatörleri, kaynak redresörleri, kaynak jeneratörleri, tig/Wig kaynak makinaları ve bununla ilgili tamamlayıcı, otomatik çalışmayı sağlayan makina ve teçhizatları Mig/Mag gazaltı kaynak makinaları, plazma kaynak ve kesme makinaları, çok penseli kaynak makinaları, tozaltı kaynak makinaları, derresörleri ve aksesuarları, Wig/Tig kaynak penseleri, yedek ve sarf malzemeleri, Mig/Mag kaynak penseleri, yedek ve sarf malzemeleri, lazer kesme makinaları imalatı, alım satımı, servis, tamir ve bakım hizmetleri ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 229847 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Ocak 1987 tarihinde kuruldu. Gesan Saygı Denizcilik, Yalova, Altınova ilçesinde yer alan elektrikli motor onarım dükkanı. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: saygielectric.com

Gesan Saygi Deni̇zci̇li̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Elektrikli Motor Onarım Dükkanı

Konum

Bu bölümde Gesan Saygi Deni̇zci̇li̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayin ilgili
Ben uzun yillar gemi isletmeciligi olmak uzere denizcilik lojistigi olarak hizmet verdim.BIr surefir ara vermistim.Simdi tekrat sektore donmek istiyorum.Bana calisma firdati verirseniz cok memnun olurum.
IYi calismalar dilerim.

Gulsun Erdogdu
Telf.05326124480