Ges Elektronik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Ges Elektronik Otomotiv Sanayi A.Ş.

Çekmeköy, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Soğukpınar, Kartal Sk. No: 6, 34788 Çekmeköy/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 484-1946 ara

Hakkında

Ges Elektronik Otomotiv Sanayi A.Ş.:

Ges Elektronik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü uydu anten sistemleri, elektrikli ve elektronik ev ve büro aletleri, cihazları ve teçhizatları, televizyon, televizyon antenleri, buzdolabı, çamaşır makinası, elektrik süpürgesi, elektrostatik bantlar, her tipte pilli ve ceryanlı radyolar, oto radyoları, teyp kaset çalıcıları. . . . . . . . ile bunlara ait aksam ve yedek parçaların imalatı, ithalatı, ihracatı, montajı, toptan ve perakende alım satımı ile pazarlamasını yapmak ve Menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir satın alabilir satabilir, adi kira veya finansal kiralama yolu ile kiralayabilir, kiraya verebilir her suretti tasarruf edebilir, maliki olduğu veya kiraladığı gayrimenkuller üzerinde her türlü bina, tesis ve benzeri inşaatı 3. şahıslara yaptırabilir. Şirkete ait menkul ve gayrimenkul malları şirket veya 3. şahıslara lehine teminat olarak gösterebilir. bu amaçla söz konusu mallar üzerinde rehin ve ipotek tesis ve tescil edebilir. Şirketin alacak ve borçlarını teminen her cins şekil ve sırada ipotek ve rehin verebilir, ipotek ve rehin alabilir. Bunları tescil, devir ve temlik edebilir, mevcut ve tesis edilecek ipotek rehinleri fek ve tadil edebilir. Şirket ve 3. şahıslar lehine kefalet teminat garanti verebilir veya müşterek borçlu ve müteselsil kefil sıfatı ile taahhütlerde bulunabilir ve 2. 7. 2009 tarihinde tecsil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 431592 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Ocak 2000 tarihinde kuruldu. Ges Elektronik Otomotiv Sanayi A.Ş., İstanbul, Çekmeköy ilçesinde yer alan İnşaat Şirketi. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: hanifinsaat.com

Ges Elektroni̇k Otomoti̇v Sanayi̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İnşaat Şirketi

Konum

Bu bölümde Ges Elektroni̇k Otomoti̇v Sanayi̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.