Geosan Doğal Kaynaklar ve Hammaddeler İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Geosan Doğal Kaynaklar Ve Hammaddeler İnşaat Sanayi A.Ş.

Bakırköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yeni Bağlar Sokak, Villa Bekan, No: 29 / 4, Pk: 34153, Şenlikköy, Florya, Bakırköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 296-6529 ara

Hakkında

Geosan Doğal Kaynaklar ve Hammaddeler İnşaat Sanayi A.Ş.:

Geosan Doğal Kaynaklar ve Hammaddeler İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Ekonomi ve toplumsal yaşam için gereken özellik, ucuzluk ve standartta;metalik ve metaldışı maden, endüstriyel hammaddeler petrol, kömür, jeotermal, rüzgar, güneş, turba vb. gibi enerji hammaddeleri;bunlarla ilgili ara ürün, son ürün, yan ürünler makina, ekipman ve tesisler;yeraltı ve yerüstü su kaynakları; yeryuvarındaki doğal endüstriyel ve topluksal çevreyi etkileyen hertürlü mühendislik projelerinin altyapısı, çevre kirlenmesi, deprem, heyelan, arazi kullanımı vb. gibi işler. Yukarıdaki amaçları için her türlü taşınır mallar, taşınmaz mallar yada kullanma haklarını almak, satmak, kiralamak, taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde leyh ve aleyhte ayni haklar kurmak, fek etmek, 3. kişilere karşı konusuna giren şirketler ve katılımları için kefil olmak ve eval vermek, ve 6. 8. 1997 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 204280 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Temmuz 1984 tarihinde kuruldu. Geosan Doğal Kaynaklar ve Hammaddeler İnşaat Sanayi A.Ş., İstanbul, Bakırköy ilçesinde yer alan sondaj.

Soru & Cevap:

Geosan Doğal Kaynaklar ve Hammaddeler İnşaat Sanayi̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sondaj
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Geosan Doğal Kaynaklar ve Hammaddeler İnşaat Sanayi̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.