Genpa Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.

Genpa A.Ş. - Genel Müdürlük

Beşiktaş, İstanbul

7 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Nispetiye Caddesi, No: 101, Etiler, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 359-0000 ara

Hakkında

Genpa A.Ş. - Genel Müdürlük:

Genpa Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.

Şirket aşağıda fikralarda yazılı mamul, yarı mamul veya hammaddelerin, bakım ve onarımını ithalatını, ihracatını ve iç ticaretini nakliyatını, pazarlamasını ve ayrıca gerektiğinde bu malların distribütörlüğünü, bu mallar üzerinde mümessillik işlemlerini yapar Telekomünikasyon optik ve elektronik aletler : a) Her çeşit cepve mobil telefonları, telefon santralleri, telsiz haberleşme cihazları, nakil vasıtaları elektronik alarm sistemleri ve bunların yedek parça ve aksesuarları, Maksat ve mevzuu ile ilgili menkul, gayrimenkul haklar iktisap etmek, tesisler kurmak, kiralamak, kiraya vermek, icabında almak ve satmak, üçüncü kişilere ait menkul ve gayri menkul mallar üzerinde şirketin lehinde veya aleyhinde her türlü ipotek veya diğer ayni ve şahsi haklar tesis eylemek, tesis edilmiş ayni ve şahsi hakları fek eylemek(kaldırmak) ve 9. 10. 2001 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 156396 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Genpa A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan genel müdürlük. Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.genpa.com.tr

Genpa A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • elektronik
  • telekomünikasyon
  • firma
  • şirket
  • genel müdürlük
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Genpa A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhabalar Servıs no 3624308 cıhazımızınsıkayetlerı.defelarca sebekesının gıtmesı,kendılıgınden konusma esnasında hoparlore cıkması en son kendılıgınden kapanıp iphone sımgesınde donup kalması takı sarjı bıtene kadar hıc bı sekılde kulanılmaması ve dıyarbakır genpa servısıne bıraktım bana donus yaptılar herhangı bı arızya rastlanmamıstır dıye bılgı verılıyor.verdıgınız hızmetten sıkayetcıyım,tekrar arastırılmasını ıstıyorum.IYI CALISMALAR


Göndermiş olduğum T40 cihazımın değişimi için istemiş olduğunuz faturayı 4 gün önce faksladığım halde, halende eksik evrakınız var denmektedir. Cihazımın bir an önce tarafıma ulaşması için gereğinin yapılmasını arz ederim.


Görüşlerinizi buraya yazınız...17.06.2014 tarihinde kızıma ait İpadi genpa İzmir Çankaya'ya götürdüm. Garanti kapsamında olmadıgını yapıldığı takdirde 150 liraya mal olacağını söylediler. Kabul ettim servis ve İmei numarasıyla bir hafta sorguladım. Genpa İzmir Çankaya ya tekrar gittim. Bodruma gideceğimi ev adresini vermek istedim. Sizi arayacaklar dediler. Bu arada ipadin parçası herhalde dunyanın öbür ucundan gelecegi için henüz gelmediğini söylediler adres almadılar 02123590359 numaralı telefonu cep telefonumdan arayıp servis ve İmei numarasını defalarca yazmama rağmen muhatap bulamadım. İstanbul merkezi arayıp sanalmarketten Duygu hanımla görüştüm. Bodrum adresini verdim ilgileneceğini söyledi. 28 Haziranda İzmir de oturduğum apartman komşum arayıp Genpadan kargo geldigini söyledi. Ben tekrar sanal marketle muhatap oldugum icin aradım. Handan Hanim cikti bu seferde kesinlikle ilgileneceğini söyleyip tekrar adres aldı. Ben yurtici kargoyu 4 Temmuz'da aradım. iPad bir haftadır Karsiyaka şubesinde bekliyormuş. Hiçbir talimat verilmemiş kargo çalışanlarının gayreti ile iPad bugün 5 Temmuz'da elimize nihayet ulaştı. Cihazın onarımı icin uğraşırdı mekanik parça denendi arıza devam ediyor.iade gönderilen tutanakta bunlar yazıyor .Zaten 10 gün boyunca parça gelmedi dediler bir haftadır da cihaz karagözde bekliyor. Ne zaman uğraşdınız da yapamadınız bana bu cihazın arızasının ne olduğunu bildirin ve lütfen çalışanlarınızı da uyarın. Bir daha asla Genpanin yanından bile gecmeyeceğim ben 27 sene çalışmış bir ınsanım çalısmanın Genpadan çalışan bu hanımlar icin ne kadar kolay olduğunu görünce onca sene emeklerime acıdım.


İphone 5s cihazıma garanti kapsamında değişim yapılacak ancak Trabzon Genpa ellerinde cihaz olmadığı için değişim işleminin 7 ila 10 günü bulabileceğini belirtti. Bence bir cihazın değişimi için 7-10 gün uzun bir süre bu sürede yaşanan mağduriyet Genpa'nın umrunda değil anlaşılan.


yazıklar olsun başka bısey demıyorum benım görüşüm budur aşağı yukarı benım telefonum 30 gündür sizde bana mesaj atıyorsunz bataryanız kırık dıye ben telefonu sakaryadakı arabula verdığımde kırık değildi suanda bana kırık olduğunu söylüyorsunz bunun cevabını alabılırmıyım..sızden mümkünse 5414554454 telefonum bu


sayın yetkılı servis benımn t11 cep telefonu size gonderdim 1 aydan fazla oldu tel gelmedi adresim hakan artuk sanlıurfa ceylanpınar düzova köyu cep no 05448717279 cevap beklıyorum


merabalar iş için arandım maalesef müsait değildim böyle kaliteli bir firmayla görüşmeyi çok istedim ama görüşme imkanı bulamadım insan kaynakları müdürüne ulaşamadım haberdar ederseniz çok sevinirim saygılar sevgiler gsm 0536 243 21 56