Genoto İmalat ve Sanayi A.Ş

Genoto İmalat Ve Sanayi

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Aysal Makine İmalat Sanayi ve Ticaret Anonim ޞirketi Aysal Tel ve Tel Mamulleri Sanayi ve Ticaret Anonim ޞirketi Aysal Tel ve Tel Mamulleri Sanayi ve Ticaret Limited ޞirketi Debak Sanayi ve Ticaret Limited ޞirketi Büyükdere Cad. No:42/6 Mecidiyek Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 276-0695 ara

Hakkında

Genoto İmalat ve Sanayi:

Genoto İmalat ve Sanayi A.Ş.

ޞirket karayolu ve arazi taşımacılığında kullanılan her türlü naik vasıtaları ile bina ve alt yapı inşaatlarında kullanılan iş makinaları ziraat ve askeri alanlarda kullanılan araç ve teçhizatın kısmen veya tamamen imali montajı bakım ve servisi, yedek parça imali işleri ile binaların su sıhhi tessiat ısıtma, soğutma ve havalandırma tesisatlarında kullanılan boyalı veya emayeli cihaz ve teçhizatın iaml ve ticaretini yapmak, ޞirket faaliyetleri için lüzumlu gayrimenkuller satın alır gerektiğinde satar inşa eder veya ettirir kiralar gayrimenkullerini ipotek eder gayrimenkullerini diğer şahıs veya şirketleri borçlarının teminatı olmak üzere bankalara veya hakiki veya hükmi şahıslara ipotek eder ipotekleri fekkettirir, menkullerini terhin eder giriştiği iş ve taahhütlerin gerektirdiği hallerde başkalarına ait mal ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine rehin işletme rehni veya ayni haklar iktisap eder ve fekkettirir ve 22. 6. 1989 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 69154 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Genoto İmalat ve Sanayi, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Genoto İmalat ve Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi