Genel Makina Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Genel Makina Ticaret Ve Sanayi

Tuzla, İstanbul
Genel Makina Ticaret ve Sanayi

24 kişiden %90'si beğendi (4.5)

İletişim bilgileri

Adres: Batı Cd. No:10,34956 Aydınlı - Birlik OSB/Tuzla/İstanbul, 34953 Tuzla/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 593-0671 ara

Hakkında

Genel Makina Ticaret ve Sanayi:

Genel Makina Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Şirket komple demir çelik tesisleri makina ve ekipmanları komple okşijen ve argon tesisleri boru fabrikları makina ve teçhizatları . . . . . . . maden makinaları ile yedek parçalarının imal ithal ve ihracı olmak üzere her türlü ithalat ihracat komisyonculuk mümessillik ve dahili ticaret Şirket maksat ve konusunun gerektirdiği tüm menkul ve (gemi dahil) gayrimenkül malları temellük edebilir ve bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir, bu kabil malları satın alabilir gereğinde tekrar satabilir inşa ettirebilir başkasından kiraayabileceği gibi kiraya verebilir, gereğinde onarabilir veya genişletebilir, Şirket maksat ve mevzuunun tahakkuku zımnında para istikraz edebilir bu cümleden olmak üzere, kanunun tayin ettiği çerçeve içinde mal varlığına dahil menkul ve gayrimenkuller üzerinde alacaklılar lehine rehin ve ipotek tesis edebilir veya üçüncü şahıslardan ipotek ve rehin alabilir işbu ipoteklerin terkinini talep edebilir, gereğinde her türlü kefalet altına girebilir ve şirketin 1. 3. 1985 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 56008 sicil no ile kayıtlı firma, 28 Nisan 1955 tarihinde kuruldu. Genel Makina Ticaret ve Sanayi, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan mekanik İş yüklenicisi. Bu mekan toplam 24 oy üzerinden 4.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gmt.com.tr

Genel Maki̇na Ti̇caret ve Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Mekanik İş Yüklenicisi

Konum

Bu bölümde Genel Maki̇na Ti̇caret ve Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.