Gençteks Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Gençteks

Güngören, İstanbul
Gençteks

7 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Mehmet Nesih Özmen Mh. Merter Tekstil Merkezi, Fatih Cd. Alabey Sk. No:17, 34173 Güngören/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 554-4400 ara

Hakkında

Gençteks:

Gençteks Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Şirket her nevi kumaş imal eder, her nevi fason kumaş işçiliği yapar, her nevi konfeksiyon işleri ile iştigal eder, bunların yurt içinde alım ve satımı ile ithalat ve ihracatını yapar. şirket kendine yararlı her nevi menkul gayrimenkul alabilir satabilir kiraya verebilir kiralayabilir ipotek alabilir ipotek verebilir. Şirket amacına ulaşabilmek için gerekli gayrimenkulleri alabilir inşa edebilir satabilir tamir ve restore edebilir kiralayabilir kiraya verebilir bu gayrimenkuller üzerinde intifa irtifak kat mülkiyeti ve sair ayni haklar tesis edebilir devir ve ferağ edebilir fek edebilir tadil ve temlik edebilir ve 3. 8. 2004 tarihinde tescil edilen tadil mukavele sinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 231859 sicil no ile kayıtlı firma, 11 Mart 1987 tarihinde kuruldu. Gençteks, İstanbul, Güngören ilçesinde yer alan paketleme Şirketi. Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gencteks.com

Gençteks'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Paketleme Şirketi

Konum

Bu bölümde Gençteks'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.